TOP Ships (Πιστιόλης): Τροποποίησε συμφωνία ναύλωσης για tanker του στόλου της
Η ναυτιλιακή εταιρεία TOP Ships Inc, συμφερόντων του Ευάγγελου Πιστιόλη, γνωστοποίησε ότι τροποποίησε τη συμφωνία χρονοναύλωσης για το Suezmax tanker “Eco Oceano” με την Central Tankers Chartering Inc.
Η διάρκεια της τροποποιημένης χρονοναύλωσης είναι 5 έτη, αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου 2026 και η τιμή χρονοναύλωσης έχει αυξηθεί στα 30.000 δολάρια την ημέρα. Επισημαίνεται ότι πριν από την τροποποίηση, η διάρκεια της χρονοναύλωσης ήταν έως τον Μάρτιο του 2037 και η τιμή χρονοναύλωσης ήταν 24.500 δολάρια την ημέρα. Εκτός των άλλων, στο πλαίσιο της τροποποίησης, ο Ναυλωτής έχει δικαίωμα αγοράς που μπορεί να ασκηθεί μόνο κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου 2027 για 70 εκατομμύρια δολάρια.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η τροποποίηση εγκρίθηκε από ανεξάρτητη επιτροπή του διοικητικού συμβουλίου, η οποία έλαβε γνωμοδότηση περί δίκαιης μεταχείρισης από ανεξάρτητο οικονομικό σύμβουλο.

