TMS (Οικονόμου): Παρέλαβε δύο νεότευκτα tankers
Η TMS, συμφερόντων του Γιώργου Οικονόμου, αυξάνει περαιτέρω τον στόλο της με την προσθήκη των αριθμών hull 0316318 και 0316319, σύμφωνα με σχετική της ανακοίνωση.
Πιο συγκεκριμένα, η ναυτιλιακή εταιρεία τόνισε ότι τα δύο νεότερα Suezmax tankers “Ipanema” και “Toska”, παραδόθηκαν με επιτυχία από την New Times Shipbuilding στην Κίνα στα τέλη Νοεμβρίου, σηματοδοτώντας ένα ακόμη ορόσημο στο εκτεταμένο πρόγραμμα νεότευκτων της TMS.
Επίσης, επισημαίνεται ότι τα νέα πλοία είναι κατασκευασμένα με τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και βιωσιμότητας, δεδομένου ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον, εξοπλισμένα με scrubbers και γεννήτριες άξονα, αντανακλώντας τη δέσμευσή της εταιρείας για καινοτομία.
Τέλος, η ενισχυμένη χωρητικότητα των δεξαμενών φορτίου τους τα τοποθετεί ώστε να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες εμπορικές απαιτήσεις με ευελιξία και αξιοπιστία.