Thenamaris (Ν. Μαρτίνος): Ενισχύει τον στόλο της με δύο tankers
Η Thenamaris, συμφερόντων του Νικόλα Μαρτίνου, εξαγόρασε δύο πλοία, σύμφωνα με πηγές του κλάδου.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η ναυτιλιακή εταιρεία εξαγόρασε τα Suezmax tankers “Emeraldway” & “Sunriseway” (χωρητικότητας 158.000 dwt & κατασκευής του 2022 στο ναυπηγείο Shanghai Waigaoqiao).
Την ίδια ώρα επισημαίνεται ότι αλλάζουν χέρια από την Eastern Pacific Shipping συμφερόντων του Idan Ofer, σε μια συμφωνία αξίας περίπου 176 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά. Τα δύο tankers παραγγέλθηκαν πριν από περίπου έξι χρόνια για περίπου 52,5 εκατομμύρια δολάρια το καθένα.
Στοιχεία από την ηλεκτρονική πύλη τιμολόγησης VesselsValue δείχνουν ότι η αγορά ανεβάζει τον στόλο δεξαμενόπλοιων της Thenamaris σε 51 πλοία, αντικαθιστώντας παλαιότερα πλοία, που πωλήθηκαν στον ίδιο τομέα προς το τέλος του περασμένου έτους.

