Μειωμένα κέρδη για την εταιρεία Aegean Marine Petroleum Network

23.05.2014

Μειωμένα κέρδη για το πρώτο 3μηνο του 2014 κατέγραψε η εταιρεία Aegean Marine Petroleum Network καθώς φέτος τα κέρδη ήταν 5,1 εκατ. δολάρια έναντι 7,2 εκατ. δολαρίων την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Η ελληνική εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια δεξαμενοπλοίων και προμηθεύτρια θαλάσσιων καυσίμων ανακοίνωσε επίσης αυξημένα έσοδα κατά 7,9\% στα 1,69 δις δολάρια, από 1,57 δισ πέρυσι, ενώ ο όγκος των καυσίμων αυξήθηκε κατά 14,3\% σε 2,7 εκατ. τόνους.


Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, το κόστος χρηματοδότησης αυξήθηκε περισσότερο από 2 εκατ. δολάρια στα 8,64 εκατ. δολάρια και η φορολογική επιβάρυνση ήταν υψηλότερη, φθάνοντας τα 1,9 εκατ. δολάρια από 0,4 εκατ. δολάρια το προηγούμενο έτος.


«Κατά τη διάρκεια του τριμήνου η Aegean συνέχισε να αξιοποιεί τη δυναμική που έχουμε κατακτήσει ως επιχείρησή, καθώς επεκτείναμε τις επιδόσεις μας σε κερδοφορία και ανάπτυξη. Οι κατευθύνσεις βιώσιμης ανάπτυξης που ακολουθούμε επέτρεψαν στην ομάδα μας να συνεχίζει να παράγει θετικά αποτελέσματα παρά τις συνεχιζόμενες αντιξοότητες της βιομηχανίας» δήλωσε ό πρόεδρος Νικόλας Ταυλάριος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!