Μεγάλη πρεμιέρα για το αναβαθμισμένο ναυτιλιακό ERP λογισμικό NAV2013 από την Fortune Technologies στα Ποσειδώνια

19.08.2014

Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στα φετεινά Ποσειδώνια, μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εκθέσεις διεθνώς, στις 2-6 Ιουνίου στην Αθήνα αναμένεται να είναι η Fortune Technologies που θα παρουσιάσει το νέο προιόν της πολυετούς συνεργασίας της με την Microsoft που βασίζεται στο αναβαθμισμένο ναυτιλιακό ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα λογισμικού (ERP) NAV2013.

Από την ίδρυσή της το 2004 η Fortune Technologies, μια εταιρία ανάπτυξης, εφαρμογής και υποστήριξης λογισμικού (ISV) με έδρα την Αθήνα , πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, με εξειδίκευση στη Ναυτιλία, αξιοποιεί τις τεχνολογίες Microsoft.NET και Microsoft Dynamics NAV, για την αποτελεσματική οργάνωση και διαχείριση όλων των επιχειρησιακών αναγκών του κλάδου διεθνώς.


Με την ενσωμάτωση του προηγούμενου ERP συστήματος Navision2009 της Microsoft στις παρεχόμενες εφαρμογές της η Fortune Technologies πρόσφερε στους πελάτες της, από την Ελλάδα και την Κύπρο μέχρι το Μονακό και τη Μεγάλη Βρετανία, λειτουργικότητα, ευελιξία, υψηλού επιπέδου τεχνολογικές λύσεις εξειδικευμένες στις ανάγκες του κάθε χρήστη για μέγιστο αποτέλεσμα.


«Το νέο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών της Fortune Technologies θα είναι μακράν το υψηλότερο σε ποιότητα από ό,τι διατίθεται σήμερα στην αγορά», δήλωσε ο κ. Γιώργος Φρυδάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Fortune Technologies.


Στόχος της εταιρείας είναι πάντα η πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών με παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας παγκοσμίως και η ενίσχυση της θέσης της ως ένας από τους σημαντικότερους παρόχους λύσεων ναυτιλιακού ERP στη διεθνή αγορά.


Μετά από την πρόσφατη υπογραφή συνεργασίας με έναν ηγετικό πάροχο στη Μέση Ανατολή, η Fortune Technologies επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε Αφρική και Ασία με επόμενους σταθμούς Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!