Μεγάλη παρουσία ελληνικών εταιρειών στη ναυτιλιακή έκθεση Europort

16.03.2015

Αποδοχή των καινοτόμων προϊόντων της Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ και του LAROS στην Τουρκική αγορά.


 


Στη 13η Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση EUROPORT που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ 11 και 14 Μαρτίου 2015, συμμετείχαν






Χρίστος και Γιώργος Γιορδαμλής, Prisma Electronics SA


 


αρκετές Ελληνικές εταιρείες είτε αυτόνομα με δικό τους περίπτερο, όπως η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ με συστήματα προβλεπτικής συντήρησης και ελέγχου καυσίμων και παραμέτρων περιβάλλοντος και απόδοσης, η Olympia Electronics με συστήματα πυροπροστασίας, η Koronakis SA με ειδικά σχοινιά, είτε στα περίπτερα της WIMA – ένωση Ελληνικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών στην ναυτιλία και της Hemexpo – Ένωση Ελλήνων κατασκευαστών εξοπλισμού για την ναυτιλία ή αντιπροσώπων τους.


 


Παρόλο που αναμενόταν μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών, έγιναν σημαντικές επαφές με τουρκικές ναυτιλιακές εταιρείες και τους εκεί συνεργάτες τους.


 


Πάνω από 20 εκπρόσωποι ελληνικών επιχειρήσεων ήταν παρόντες στην Ελληνική αποστολή η οποία είχε κοινό χώρο 32 τετραγωνικών μέτρων και ως αποτέλεσμα οι τούρκοι διοργανωτές να έχουν σε περίοπτη θέση την Ελληνική σημαία.


 


Επίσης η Ελληνική πολιτεία διά του Πρόξενου και του Εμπορικού Ακολούθου της ήταν αρωγός στην προσπάθεια των ελληνικών επιχειρήσεων για την επέκταση τους στη τούρκικη ναυτιλιακή αγορά και την εισροή πολύτιμου συναλλάγματος στην ελληνική οικονομία.


 


Για την Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ και το LAROS ήταν μία σημαντική ευκαιρία να διερευνηθεί το ενδιαφέρον της Τουρκικής αγοράς για τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας που ήδη έχει παραγγελθεί από 120 πλοία, καθότι το LAROS συμβάλλει σημαντικά στην επαύξηση της αποδοτικής λειτουργίας ενός πλοίου, στην μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και του περιβαλλοντολογικού ίχνους του πλοίου, όπως και στην μείωση του όγκου εργασίας του πληρώματος καθώς και στην έγκαιρη πρόβλεψη δυσλειτουργιών- βλαβών.


 


Στα πλαίσια της έκθεσης δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιαστεί το LAROS σε ναυτιλιακές εταιρείες και να δρομολογηθούν συνέργειες με υποψήφιους συνεργάτες.


Αριστερά: Μαρμάγγελος Χάρης από Olympia Electronics, Σουρλάγκας Θανάσης από Raycap, Χρήστος Γιορδαμλής από Prisma Electronics, Πολυχρονόπουλου Ελένη από Erma First και Πρόεδρος της Hemexpo και Αθανασόπουλος Θανάσης από την Uteco στα booth της Koronakis και της Olympia Electronics


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!