Η Celestyal ανακοινώνει καλοκαιρινές προσφορές 50%

01.07.2024

·         Εξοικονόμηση έως και 50% με έγκαιρη κράτηση στις νέες επεκταμένες κρουαζιέρες μας.

·         Η προσφορά ισχύει για όλες τις κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο, από τη σεζόν 2024 έως 2027.

·         Περιλαμβάνονται επίσης οι κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου», «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και «Ονειρεμένη Αδριατική».

Αθήνα, 1 Ιουλίου, 2024 – Η Celestyal λανσάρει σήμερα μια νέα καλοκαιρινή καμπάνια, η οποία είναι διαθέσιμη για τις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Αυγούστου 2024. Η καμπάνια περιλαμβάνει εξοικονόμηση έως και 50% σε όλες τις κρουαζιέρες 2024, 2025 και τις πρόσφατα ανακοινωθείσες κρουαζιέρες για το 2026 και τις αρχές του 2027.

Για τις νέες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο, οι οποίες θα πραγματοποιούνται από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο κάθε σεζόν, η Celestyal προσφέρει έκπτωση έγκαιρης κράτησης έως και 50% σε όλες τις κρουαζιέρες* 2024-2027, με επιπλέον εκπτώσεις άνω του 70% σε επιλεγμένες καμπίνες. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης περαιτέρω εκπτώσεις 30% για τον τρίτο και τέταρτο επισκέπτη που μοιράζονται μια καμπίνα.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν κρουαζιέρες από 3 έως 14 διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνουν προορισμούς όπως η Ντόχα, το Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι και το Μπαχρέιν, καθώς και κρυμμένα διαμάντια όπως το νησί Νησί Σερ Μπάνι Γιας, η Φουτζέιρα, το Μούσκατ και το Κασάμπ.

Οι τιμές για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αραβίας»  που ανακοινώθηκε πρόσφατα και αναχωρεί από το Αμπού Ντάμπι με το Celestyal Discovery το 2025, ξεκινούν τώρα από €279 το άτομο (με αρχική τιμή €560/άτομο).

Οι τιμές για την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου», με αναχώρηση από τη Ντόχα με το Celestyal Journey το 2024, ξεκινούν τώρα από €529 το άτομο (με αρχική τιμή €1100 /άτομο).

Η Celestyal προσφέρει επίσης εκπτώσεις στις έγκαιρες κρατήσεις σε περισσότερες από 200 αναχωρήσεις για το 2025 και το 2026, στις κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου», «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και τη νέα -για το 2024- «Ονειρεμένη Αδριατική». Με επιλογές από 3 έως 14 διανυκτερεύσεις, οι εκπτώσεις φτάνουν έως και το 50%, με επιπλέον εκπτώσεις άνω του 60% σε περιορισμένο αριθμό καμπινών. Παράλληλα, η προσφορά περιλαμβάνει περαιτέρω μειώσεις 30% για τον τρίτο και τέταρτο επισκέπτη που μοιράζονται μια καμπίνα.

·         Οι τιμές για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», που αναχωρεί από την Αθήνα με το Celestyal Discovery και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη, ξεκινούν τώρα από €309 το άτομο (με αρχική τιμή €780 /άτομο).

·         Οι τιμές για τις νέες κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ονειρεμένη Αδριατική» – που έκαναν το ντεμπούτο τους τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους – αναχωρούν από την Αθήνα με το Celestyal Journey το 2025, με παρατεταμένη διαμονή στο Ντουμπρόβνικ, και ολοήμερες προσεγγίσεις στην Κεφαλονιά, το Κότορ, το Μπάρι/Βενετία (Marghera), την Κέρκυρα και το Κατάκολο, ξεκινούν τώρα από €789 το άτομο (με αρχική τιμή €1590/άτομο).

·         Οι τιμές για την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με το Celestyal Journey με αναχώρηση από την Αθήνα και ολοήμερη προσέγγιση στο Κουσάντασι (Έφεσος), τη Ρόδο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Μήλο καθώς και μια ολοήμερη προσέγγιση με παρατεταμένη παραμονή στη Μύκονο, ξεκινούν τώρα από €789 το άτομο (με αρχική τιμή €1590 /άτομο).

Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Οι νέες μας καλοκαιρινές προσφορές προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες κρουαζιέρας σε όλο το διευρυμένο πρόγραμμα κρουαζιέρων μας, σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.»

«Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα μας έως τον Μάρτιο του 2027, καταφέραμε να προσφέρουμε εκπτώσεις έγκαιρης κράτησης στα νέα, εντυπωσιακά δρομολόγιά μας στον Αραβικό Κόλπο και την Αδριατική, καθώς και στις αγαπημένες μας κρουαζιέρες στη Μεσόγειο. Δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή για να επιστρέψετε στη Celestyal ή να μας επισκεφθείτε για πρώτη φορά.»

*Ισχύει για όλες τις κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο («Ημέρες Ερήμου», «Εικόνες Αραβίας» και «Θησαυροί Αραβικού Κόσμου»), εκτός από τις ειδικές κρουαζιέρες, όπως εορταστικές κρουαζιέρες καθώς και τις κρουαζιέρες για τα Grand Prix του Κατάρ και του Άμπου Ντάμπι. 

Σχετικά με τη Celestyal

Celestyal, η βραβευμένη εταιρεία κρουαζιέρας που δραστηριοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες στα ελληνικά νησιά, την Αδριατική και τον Αραβικό Κόλπο. Με θεμέλιο την μοναδική ελληνική κληρονομιά της, η εταιρεία διακρίνεται για την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της, εξασφαλίζοντας την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά. Διαθέτοντας στην κατοχή της δύο νεοαποκτηθέντα και πλήρως ανακαινισμένα πλοία, που φιλοξενούν έως και 1260 επιβάτες το καθένα, η Celestyal δίνει προτεραιότητα στις ιδιαίτερα εξατομικευμένες υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών που υποδέχεται πάνω από 100.000 επιβάτες ετησίως από περισσότερες από 130 διαφορετικές εθνικότητες.

Η μοναδική προσέγγιση της εταιρείας, η οποία προκύπτει από την πολύτιμη άποψη των επιβατών της και των στοιχείων που αντλεί από την αγορά, έχει συμβάλει στη συνεχή επιτυχία της στον κλάδο της κρουαζιέρας. Το όραμα της Celestyal επεκτείνεται πέρα από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο, με στόχο να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της κρουαζιέρας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η αφοσίωσή της στην παροχή αυθεντικών και μοναδικών εμπειριών, επιβεβαιώνει το όραμά της να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μοναδική, εμπλουτισμένη άποψη για ποικίλους προορισμούς. Η Celestyal απέκτησε πρόσφατα το βραβείο Sailawaze UK για το Best F&B – Consumer Choice 2024, ενισχύοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της για αριστεία στις υπηρεσίες μπαρ. Με 15 μπαρ σε δύο πλοία, 23 χειροποίητα Alchemy cocktails και μια ποικιλία επιλογών σε πακέτα ποτών, η Celestyal εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!