Η Celestyal αυξάνει τη χωρητικότητα της κατά 30% και επεκτείνεται στον Αραβικό Κόλπο με δεύτερο πλοίο από το 2025

25.06.2024

·         Η Celestyal διαθέτει 30% περισσότερες καμπίνες προς πώληση σε σχέση με πέρυσι, συμπεριλαμβάνοντας τις νέες κρουαζιέρες «Εικόνες Αραβίας», καθώς και 21 κρουαζιέρες στην Αδριατική κατά τη διάρκεια του 2025 και 2026.

·         Και τα δύο πλοία του ανανεωμένου στόλου της Celestyal θα προσφέρουν από το επόμενο έτος κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο.

·         Ανακοινώθηκαν τα προγράμματα κρουαζιέρας για την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον Αραβικό Κόλπο για το 2025, το 2026 και τις αρχές του 2027.

·         Το Celestyal Discovery θα προσφέρει κρουαζιέρες 3 και 4 διανυκτερεύσεων και στις δύο περιοχές, με λιμάνι από-επιβίβασης από την Αθήνα και το Άμπου Ντάμπι, με δυνατότητα συνδυασμού κρουαζιέρων στον Αραβικό Κόλπο για ταξίδια 7 διανυκτερεύσεων.

·         Το Celestyal Journey θα προσφέρει καθηλωτικές κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων και στις δύο περιοχές, με λιμάνι από-επιβίβασης από την Αθήνα και τη Ντόχα, με δυνατότητα συνδυασμού των κρουαζιέρων στη Μεσόγειο και το Αιγαίο για ταξίδια 14 διανυκτερεύσεων.

Αθήνα, 25 Ιουνίου, 2024 – Η Celestyal ανακοίνωσε σήμερα τα ετήσια προγράμματα κρουαζιέρων της για το 2025, το 2026 και τις αρχές του 2027, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από αύριο, 26 Ιουνίου 2024.

Το νεότερο πλοίο της εταιρείας, το Celestyal Discovery, θα εκτελεί δρομολόγια για ηλιόλουστες χειμερινές διακοπές στον Αραβικό Κόλπο από το 2025. Το Celestyal Discovery θα συναντήσει το Celestyal Journey στην περιοχή, το οποίο θα αναχωρήσει για το ήδη ανακοινωμένο επταήμερο δρομολόγιο «Ημέρες Ερήμου» αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το Celestyal Discovery θα εκτελεί εκ περιτροπής κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο:

·         Κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αραβίας», με αναχώρηση από το Άμπου Ντάμπι και με προσεγγίσεις στη Ντόχα (Κατάρ) και το Νησί Σερ Μπάνι Γιας (ΗΑΕ).

Οι τιμές ξεκινούν από €279 το άτομο.

·         Κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αραβίας», με αναχώρηση από το Αμπού Ντάμπι και με προσεγγίσεις στη Fujairah (ΗΑΕ), το Μούσκατ και το Κασάμπ (και τα δύο στο Ομάν).

Οι τιμές ξεκινούν από €349 το άτομο.

·         Οι επιβάτες μπορούν επίσης να συνδυάσουν τα δρομολόγια σε μια επταήμερη κρουαζιέρα «Θησαυροί Αραβικού Κόσμου».

Οι τιμές ξεκινούν από €629 το άτομο.

Το Celestyal Journey θα έχει ως λιμάνι επιβίβασης τη Ντόχα για την κρουαζιέρα «Ημέρες Ερήμου», στο πλαίσιο  της τριετούς συνεργασίας που έχει συνάψει με τον προορισμό. Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει πρώτες επισκέψεις σε Κασάμπ, Ντουμπάι, το νησί Σερ Μπάνι Γιας, Άμπου Ντάμπι και Μπαχρέιν. Σε αυτές τις κρουαζιέρες διατίθεται η επιλογή διανυκτέρευσης στο δημοφιλές Ντουμπάι, ενώ οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ξεκινήσουν και να τελειώσουν την κρουαζιέρα τους στο Ντουμπάι. Το δρομολόγιο ξεκινά στις 9 Νοεμβρίου 2024, με ειδικές κρουαζιέρες που προσφέρονται επίσης, όπως εορταστικές κρουαζιέρες καθώς και αναχωρήσεις για τα Grand Prix του Κατάρ και του Άμπου Ντάμπι.

Το Celestyal Journey θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων από το Νοέμβριο μέχρι το Μάρτιο:

•           Την κρουαζιέρα «Ημέρες Ερήμου», με αναχώρηση από το Κατάρ.

Οι τιμές ξεκινούν από €529 το άτομο.

Παράλληλα με τις κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι βασικές καλοκαιρινές κρουαζιέρες της Celestyal στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο είναι επίσης διαθέσιμες. Περιλαμβάνουν οκτώ επιπλέον κρουαζιέρες «Ονειρεμένη Αδριατική» το 2025 και δεκατρείς το 2026, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης για τη νέα κρουαζιέρα (2024), που περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Κροατία (Σπλιτ ή Ντουμπρόβνικ), το Μαυροβούνιο (Κότορ) και την Ιταλία (Βενετία (Μαργκερά) ή Μπάρι).

·         Το Celestyal Journey θα πραγματοποιεί δύο κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στη Μεσόγειο και το Αιγαίο:

o   Την κρουαζιέρα «Ονειρεμένη Αδριατική», με αναχώρηση από την Αθήνα και παρατεταμένη παραμονή στο Ντουμπρόβνικ, αλλά και ολοήμερη παραμονή στην Κεφαλονιά, το Κότορ, το Μπάρι και την Κέρκυρα, καθώς και το Κατάκολο.

Οι τιμές ξεκινούν από €789 το άτομο.

o   Την κρουαζιέρα «Ονειρεμένη Αδριατική (με προσεγγίσεις σε Βενετία, Μαργκέρα)», μια παραλλαγή της «Ονειρεμένης Αδριατικής», με αναχώρηση από την Αθήνα και ολοήμερη παραμονή στο Κότορ, το Σπλιτ, τη Βενετία (Μαργκέρα) και το Κατάκολο.

Οι τιμές ξεκινούν από €789 το άτομο.

o   Την κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», το 2025 και το 2026, με αναχώρηση από την Αθήνα και ολοήμερη παραμονή στο Κουσάντασι (Έφεσος), τη Ρόδο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Μήλο, καθώς και μια ολοήμερη προσέγγιση με παρατεταμένη παραμονή στη Μύκονο.

Οι τιμές ξεκινούν από €789 το άτομο.

o   Οι κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» μπορούν επίσης να συνδυαστούν με τις κρουαζιέρες «Ονειρεμένη Αδριατική» σε επιλεγμένες ημερομηνίες, σχηματίζοντας ταξίδια 14 διανυκτερεύσεων. Οι τιμές ξεκινούν από €1319 το άτομο.

·         Το Celestyal Discovery θα συνεχίσει να προσφέρει μικρότερες κρουαζιέρες που εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου:

o   Την κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», με αφετηρία την Αθήνα και προορισμούς τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Έφεσος), την Πάτμο, την Κρήτη και τη Σαντορίνη.

Οι τιμές ξεκινούν από €309 το άτομο.

o   Την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», η οποία αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Έφεσος), την Πάτμο, τη Ρόδο, την Κρήτη και τη Σαντορίνη.

Οι τιμές ξεκινούν από €389 το άτομο.

Το Celestyal Discovery ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2024 και το Celestyal Journey τον Σεπτέμβριο του 2023. Και τα δύο πλοία φιλοξενούν έως και 1.260 επιβάτες.

Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Το 86% των επιβατών μας μάς λένε ότι θέλουν να επιστρέψουν στη Celestyal, γι’ αυτό και υλοποιούμε τη δέσμευσή μας να διευρύνουμε τα προγράμματά μας. Είμαστε αναγνωρισμένοι ως οι ειδικοί στις κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά και τη Μεσόγειο και, χάρη στη δέσμευσή μας στην περιοχή και σε αυτήν τη συναρπαστική υποστήριξη από τους επιβάτες μας και τους έμπιστους συνεργάτες μας, είμαστε πλέον σίγουροι ότι θα γίνουμε οι ειδικοί στις κρουαζιέρες και στον Αραβικό Κόλπο.»

«Σε όλο το δίκτυό μας προσφέρουμε δύο τύπους κρουαζιέρας. Τα εντατικά δρομολόγια τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων είναι ιδανικά για συνδυασμό με διαμονή στη στεριά και ως επέκταση σε διακοπές στην παραλία ή σε περιηγήσεις, ενώ οι κλασικές κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων είναι ιδανικές ως ολοκληρωμένες διακοπές από μόνες τους.»

«Διαθέτουμε βραβευμένες υπηρεσίες, δύο πρόσφατα ανακαινισμένα κρουαζιερόπλοια, συναρπαστικές εκδρομές στη στεριά, ποιοτικές και ποικιλόμορφες προτάσεις για φαγητό και ποτό και ασυναγώνιστη ικανοποίηση επιβατών, καθώς και τη φιλοδοξία να εξελισσόμαστε συνεχώς και να παρέχουμε περισσότερα. Ανυπομονούμε πραγματικά να παρουσιάσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει η Celestyal σε ένα ευρύτερο κοινό.»

Με βάση αυτήν την ανακοίνωση, το Celestyal Discovery δεν θα εκτελεί πλέον την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι». Οι επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση σε κάποια από τι 6 κρουαζιέρες στο τέλος του 2025 και επηρεάζονται, έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων και είτε έχουν αποζημιωθεί είτε τους έχουν προσφερθεί εναλλακτικές κρουαζιέρες.

Σχετικά με τη Celestyal

Celestyal, η βραβευμένη εταιρεία κρουαζιέρας που δραστηριοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες στα ελληνικά νησιά, την Αδριατική και τον Αραβικό Κόλπο. Με θεμέλιο την μοναδική ελληνική κληρονομιά της, η εταιρεία διακρίνεται για την εξαιρετική  φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της, εξασφαλίζοντας την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά. Διαθέτοντας στην κατοχή της δύο νεοαποκτηθέντα και πλήρως ανακαινισμένα πλοία, που φιλοξενούν έως και 1260 επιβάτες το καθένα, η Celestyal δίνει προτεραιότητα στις ιδιαίτερα εξατομικευμένες υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών που υποδέχεται πάνω από 100.000 επιβάτες ετησίως από περισσότερες από 130 διαφορετικές εθνικότητες.

Η μοναδική προσέγγιση της εταιρείας, η οποία προκύπτει από την πολύτιμη άποψη των επιβατών της και των στοιχείων που αντλεί από την αγορά, έχει συμβάλει στη συνεχή επιτυχία της στον κλάδο της κρουαζιέρας. Το όραμα της Celestyal επεκτείνεται πέρα από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο, με στόχο να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της κρουαζιέρας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η αφοσίωσή της στην παροχή αυθεντικών και μοναδικών εμπειριών, επιβεβαιώνει το όραμά της να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μοναδική, εμπλουτισμένη άποψη για ποικίλους προορισμούς. Η Celestyal απέκτησε πρόσφατα το βραβείο Sailawaze UK για το Best F&B – Consumer Choice 2024, ενισχύοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της για αριστεία στις υπηρεσίες μπαρ. Με 15 μπαρ σε δύο πλοία, 23 χειροποίητα Alchemy cocktails και μια ποικιλία επιλογών σε πακέτα ποτών, η Celestyal εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!