Franman: Κοπή βασιλόπιτας με απονομή των Βραβείων Αριστείας και προαγωγές στελεχών της

13.02.2025

Η Franman πραγματοποίησε στις 7 Φεβρουαρίου την ετήσια πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή της στο Grand Hyatt Athens, με τον καθιερωμένο αγιασμό και κοπή της βασιλόπιτας.  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η εταιρεία τίμησε τους ανθρώπους της με την απονομή των Βραβείων Αριστείας για κορυφαίες επιδόσεις, αλλά και Επετειακών Βραβείων για την πολυετή προσφορά τους.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν προαγωγές στελεχών σε ηγετικούς ρόλους και παρουσιάστηκαν 28 νέες συνεργασίες και τρείς νέες δραστηριότητές της FRANMAN σε MRO/Newbuilds, Catering και Cybersecurity.

Όπως τόνισε ο CEO, Κωστής Φραγκούλης: «Το μεγαλύτερό μας κεφάλαιο είναι το brand name μας. Το όνομά μας. Η φήμη μας. Μας πήρε 34 χρόνια να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Και αυτό που χτίσαμε, είναι ευθύνη μας να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να το διαφυλάξουμε και να το εξελίξουμε.»

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πάρτι και κληρώσεις δώρων στο rooftop του ξενοδοχείου, με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και μουσικές επιλογές του Dj Dim Zach.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!