Σάββατο, Οκτώβριος 01, 2022
11/05/2022

Το Olympic Yacht Show στους μεγάλους νικητές των Tourism Awards 2022

Δυναμικό παρών έδωσε στη βραδιά των φετινών Tourism Awards το Olympic Yacht Show, που βραβεύτηκε για την προσφορά του στην προώθηση του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού.

Με μια λαμπερή βραδιά στο Θέατρον του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού γιόρτασαν τη βράβευσή τους οι φετινοί νικητές των Tourism Awards. Στην ένατη διοργάνωσή τους, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους του Ελληνικού τουρισμού, ενώ οι υποψηφιότητες φέτος ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Τον τόνο της βραδιάς έδωσε η Idra Kayne, ερμηνεύοντας επί σκηνής το «Εδώ είναι το ταξίδι», ενώ την σκυτάλη πήραν η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη και ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας για την απονομή των τιμητικών βραβείων.

Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Τα Tourism Awards έχουν μοναδική αξία γιατί αποτελούν επιβράβευση των επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου της φιλοξενίας από τους επαγγελματίες του χώρου. Χωρίς ανταγωνιστικά φίλτρα και παρωπίδες αναγνωρίζουμε το έργο, αλλά και τις προσπάθειες των συναδέλφων και τοποθετούμε την οικονομία της φιλοξενίας εκεί που πραγματικά βρίσκεται, στην κορυφή του οικονομικού βίου του τόπου».

Ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές, το Olympic Yacht Show κέρδισε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Φεστιβάλ / Εκθέσεις.

Το premium in-water show, που διεξήχθη για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021, στην Olympic Marine, στο Λαύριο, τοποθέτησε την Ελλάδα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 15.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών, στον τουρισμό υψηλών προδιαγραφών, αλλά και την επιχειρηματική δραστηριότητα που δημιουργεί ο κλάδος. Συγκεκριμένα, το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale), που ανήκουν στην premium κατηγορία.

Με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο του μεγάλου Σκάφους Αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων, η ONDECK Μedia & Events συνεχίζει τις προετοιμασίες για την άρτια διοργάνωση του 2ου Olympic Yacht Show, που είναι προγραμματισμένο να γίνει 7-10 Οκτωβρίου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, το 2ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει, για μία ακόμα χρονιά, ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με την αντίστοιχη αγορά στο εξωτερικό.

tourism Awards2022 7

Όπως δήλωσε ο εμπνευστής του Show και επικεφαλής της ONDECK Events, Γεράσιμος Γερολυμάτος: «Το Olympic Yacht Show είναι μια διοργάνωση με πολλαπλά οφέλη για τη χώρα, φέρνει κοντά τους επαγγελματίες του yachting, προβάλει την ελληνική επιχειρηματική σκηνή και δημιουργεί ένα διεθνές ιδεοδρόμιο για το μέλλον του ποιοτικού τουρισμού. Η διάκριση στα Tourism Awards είναι ύψιστης σημασίας για όλη την αγορά του yachting. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ευχόμαστε σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για όλη την τουριστική αγορά».

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας