Σάββατο, Οκτώβριος 01, 2022
13/08/2022

Grove Seaside Hotel: Το ξενοδοχείο-ορμητήριο της καλής ζωής

Το Grove Seaside Hotel μαγεύει τους ταξιδιώτες.

Απέναντι από μια πόλη που συνοψίζει τη μισή ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Απέναντι από μουσεία, κάστρα, πλατείες και δρομάκια της ιστορίας. Απέναντι από ένα ζωντανό υπαίθριο μουσείο. Απέναντι από το Ναύπλιο, στην Πλάκα Δρέπανου το Grove Seaside Hotel ισοδυναμεί με καταφύγιο για εξορμήσεις σε έναν νομό που διαθέτει ασημένιους ελαιώνες, πορτοκαλεώνες, βενετσιάνικα μπαλκόνια, κομψά νεοκλασικά κτήρια ,τούρκικες κρήνες και αυθεντική ατμόσφαιρα. Ναι, το Ναύπλιο προκαλεί οφθαλμαπάτες. Μαγεύει τους ανθρώπους. Καλό είναι να το χεις απέναντι σου και να λες ψιθυριστά στο αυτί της γυναίκας που είναι διπλά σου πως είσαι ο ερωτευμένος Καποδίστριας. Ο κυβερνήτης που ερωτεύτηκε παράφορα τη Ρωξάνη Στρούτζα και δολοφονήθηκε έξω από την Εκκλησιά του Αγίου Σπυρίδωνα.

Εδώ στο Ξενοδοχείο -ορμητήριο στο Δρέπανο στο περίφημο Grove Seaside Hotel ,με απέναντι σου τη θάλασσα της νηνεμίας επαναπροσδιορίζεις τον όρο της φιλοξενίας που δεν θέλει πελάτες, μα φίλους. Δεν μετρά επενδυτές της μιας εβδομάδας αλλά φιλοξενούμενους που θα αγαπήσουν αυτό το κέντρο ευεξίας που χτίστηκε στην άκρη ενός πορτοκαλεώνα…. Μόλις 10 λεπτά από το Ναύπλιο, σαράντα λεπτά απ την Επίδαυρο ,15 λεπτά απ τις χρυσοφόρες Μυκήνες , λίγα χιλιόμετρα πριν το Τολό και τα ταπεινοχώρια του Αργολικού κάμπου, εδώ οι άνθρωποι δοξάζουν την ευδαιμονία!!

Η οικογένεια Παναγόπουλου που είχε αφήσει ιστορικό στίγμα στο Ξενοδοχείο “Εντεμ Μπητσ” στη Σαρωνίδα μετέφερε την τεχνογνωσία και την αγάπη για τον ταξιδιώτη Από την Αθηναϊκή Ριβιέρα στις ακτές της Αργολίδας. Ανακαίνισαν το απόκτημα τους ,έδωσαν νέο ύφος και στυλ κι άνοιξαν τις πόρτες τους από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Όπως μας είπε η Διευθύντρια του Grove Seaside Hotel Κέλλυ Παναγοπούλου (που είναι και μια δυναμική ιδιοκτήτρια δεύτερης γενιάς) στόχος είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου , οι μεμονωμένοι πελάτες υψηλής αισθητικής και πιθανότατα στο μέλλον ταξιδιωτική απόλαυση με γιόγκα και ειδική διατροφή γι αυτούς που αναζητούν το Ζεν παράλληλα με ξέγνοιαστες διακοπές.

Εδώ στο Δρέπανο κατοικεί το λαμπερό πέρασμα του καλοκαιριού. Με ορμητήριο το Δρέπανο και την παραλία της Πλάκας ξεκινάς για την Ερμιόνη, το Πόρτο Χέλι και την Επίδαυρο.

Παρακολουθείς ρόλους, αλλά σχεδόν ποτέ δεν υποδύεσαι . Σε αυτό το Ξενοδοχείο - Κόσμημα που λικνίζεσαι στα 200 στρώματα των κρεβατιών του , γεμίζουν οι μπαταρίες του αγχωμένου Αθηναίου αλλά και του Ευρωπαίου γιάπη , του διανοούμενου Βαλκάνιου που αναζητά το εν ανθρώπους ευδοκία!!

grove 2

grove 5

grove 6

 

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας