Δευτέρα, Μάρτιος 20, 2023
09/06/2020

Panorama & Primavera villas: Ζήσε το όνειρό σου σε ένα μαγευτικό μέρος

Το εξοχικό συγκρότημα κατοικιών Panorama & Primavera villas βρίσκεται στο μέσον ενός αγροκτήματος 4 στρεμμάτων που είναι κατάφυτο από άνθη, φυτά και καλλιέργειες, με πλήρως εξοπλισμένη πισίνα 60τμ και ένα μεγάλο χώρο άθλησης. Προσφέρεται για ενοικίαση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς για πανέμορφες διακοπές, σε μικρή απόσταση από τις μαγευτικές παραλίες. Ενδείκνυται επίσης, για εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, εταιριών, ομίλων και συλλόγων.

Το συγκρότημα των 2 εξοχικών Panorama and Primavera villas, βρίσκεται στα Σελιανίτικα και σε απόσταση 7 χλμ από το Αίγιο (κατεύθυνση προς Πάτρα)

Η ιστοσελίδα των συγκροτημάτων panoprima.gr είναι τελείως ανεξάρτητη από τις υπάρχουσες καταχωρήσεις στις πλατφόρμες ενοικιάσεων Airbnb, homeaway & tripadvisor, έχει 9 διαφορετικούς τομείς πληροφοριών και περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες που είναι μέσα στα κείμενα ή στα photo galleries.

Με δεδομένα τα προβλήματα της αναγκαίας απομόνωσης λόγω corvid-19, το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι ιδανικό για μια τέτοια απομόνωση και προσφέρεται για αποτελεσματική και εύκολη τηλεεργασία για κάποιον που θέλει να ξεκουραστεί αλλά και να μην χάσει την επαφή με το γραφείο και τους πελάτες του (το κάθε εξοχικό διαθέτει ξεχωριστό χώρο εργασίας και router, και περισσότερες λεπτομέρειες περιέχονται στην 4η ενότητα του τμήματος «Γενικά»).

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μάλλον για φέτος η τουριστική κίνηση στη χώρα μας θα εστιαστεί στις ελληνικές οικογένειες και στους φίλους / γνωστούς τους, αλλά και στελέχη εταιρειών που θα είχαν ανάγκη από τέτοιες ενδιαφέρουσες και απομονωμένες διακοπές.

 

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας