Κυριακή, Σεπτέμβριος 24, 2023
10/05/2023

Η Celestyal επενδύει δυναμικά στην ανάπτυξη βασικών αγορών παγκοσμίως με την ένταξη δυο ανωτέρων στελεχών στην εμπορική της ομάδα

Ο Tobias Klitsch ορίστηκε Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς και η Beth Hulett ορίστηκε Υπεύθυνη Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς

Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει να επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη βασικών αγορών με το διορισμό δύο ανώτερων στελεχών στην εμπορική της ομάδα. Ο Tobias Klitsch αναλαμβάνει ως Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς, ενώ η Beth Hulett διορίστηκε σε θέση Υπεύθυνη Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς.

Tobias Klitsch VP Global Market DevelopmentΟ Tobias Klitsch διαθέτει πλούσια εμπειρία, έχοντας καταλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στην ταξιδιωτική βιομηχανία εδώ και 15 χρόνια. Έρχεται στη Celestyal από την PA Consulting, όπου, ως διευθυντής, συνεργάστηκε με οργανισμούς σε όλους τους τομείς της αεροπορίας και των ταξιδιών με σκοπό μέσω διαρθρωτικών αλλαγών την προώθηση της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και της εμπορικής επιτυχίας τους. Προηγουμένως, ο Tobias είχε εργαστεί στην Virgin Atlantic ως Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης Πωλήσεων, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την παγκόσμια στρατηγική πωλήσεων και διαχείρισης λογαριασμών της αεροπορικής εταιρείας. Πριν από τη Virgin Atlantic, ο Tobias κατείχε ηγετικούς ρόλους στη British Airways σε θέματα διαχείρισης εσόδων και πωλήσεων και επέβλεπε την υλοποίηση της στρατηγικής για τις πρόσθετες αεροπορικές υπηρεσίες. Ως Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς, της Celestyal, ο Tobias θα εργαστεί με όλα τα τμήματα για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εμπορικής στρατηγικής, υλοποιώντας το όραμά μας να αποτελούμε έναν αξιόπιστο οργανισμό για συνεργασία. Θα εκπονεί αναλύσεις της αγοράς και θα συνεργάζεται με τους επικεφαλής των πωλήσεων για να σχεδιάσει τις κατάλληλες για την αγορά τους στρατηγικές για την προώθηση των σχεδίων ανάπτυξης της Celestyal. Ο Tobias εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας στις 17 Απριλίου και αναφέρεται απευθείας στον Chief Commercial Officer κ. Lee Haslett.

Η Beth Hulett διαθέτει πάνω από οκτώ χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κρουαζιέρας. Έρχεται στη Celestyal από την Virgin Voyages, όπου συνεργάστηκε με βασικούς εταίρους στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βοηθήσει στην προώθηση τωνBeth Hulett πωλήσεων ως Διευθύντρια Πωλήσεων. Προηγουμένως, η Beth εργάστηκε στην Iglu.com ως Senior Global Supply Manager, όπου βοήθησε στην ενίσχυση των σχέσεων με τους εμπορικούς συνεργάτες και είχε εντυπωσιακό ιστορικό στη δημιουργία εμπορικής αξίας, στην εφαρμογή αλλαγών και στη βελτίωση της απόδοσης. Ως Global Market Development Manager, η Beth θα υποστηρίξει τον Tobias στην υλοποίηση της εμπορικής στρατηγικής για την επίτευξη αξίας τόσο για τη Celestyal όσο και για τους εμπορικούς της συνεργάτες, παγκοσμίως. Θα υποστηρίξει επίσης την τοπική ομάδα που χειρίζεται το πελατολόγιο σε όλα τα κανάλια για τον εντοπισμό ευκαιριών. Η Beth εντάχθηκε στη Celestyal στις 21 Απριλίου και θα αναφέρεται απευθείας στον Tobias. 

Ο κος Lee Haslett, Chief Commercial Officer της Celestyal, σχολιάζει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Tobias και την Beth στη Celestyal. Έρχονται σε μια συναρπαστική στιγμή, του ντεμπούτου του νέου μας πλοίο, του Celestyal Journey, τον Σεπτέμβριο. Τόσο ο Tobias όσο και η Bethanie έχουν ένα ισχυρό ιστορικό στην επίτευξη εμπορικής αξίας και στρατηγικής ανάπτυξης, το οποίο αναμένεται να αποδειχθεί ανεκτίμητο, καθώς εντείνουμε τις προσπάθειές μας και επενδύουμε στην ουσιαστική διεύρυνση της παρουσίας της Celestyal σε βασικές αγορές και την ενίσχυση της θέσης μας ως ο κορυφαίος πάροχος των βραβευμένων, πολυδιάστατων εμπειριών διακοπών στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο».

Σχετικά με τη Celestyal
Η Celestyal έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία
Από το 2014 έως σήμερα, η Celestyal έχει λάβει κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards, τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία στην ελληνική τουριστική βιομηχανία. Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 1 Πλατινένιο, 15 Χρυσά, 10 Ασημένια και 9 Χάλκινα βραβεία, τα οποία αφορούν κατηγορίες όπως «Guest Experience Excellence,», «Solo Travel», «Πρωτοβουλίες CSR και Συμβολής στην Εθνική Οικονομία», «Διοργάνωση Δημοσιογραφικών ταξιδιών και ταξιδιών Εξοικείωσης», «Εμπλουτισμός του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος», «Δημοσιογραφική Προβολή» και Στρατηγική Marketing.

Τον Δεκέμβριο 2022, η Celestyal κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, καθώς και τα χάλκινο βραβείο στα British Travel Awards για την κατηγορία «Καλύτερης Εταιρείας Κρουαζιέρας Μικρού Μεγέθους». Το 2019 και το 2020, η εταιρεία έλαβε αναγνώριση για τη συνολική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο στα MedCruises Awards.

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Συμπληρωματικά, η Celestyal υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

Πιστοποίηση ISO
Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Ακολουθήστε μας:

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας