Δευτέρα, Μάρτιος 20, 2023
16/12/2022

Η Celestyal ανακοινώνει τις "wave season" προσφορές δωρεάν συμμετοχή των παιδιών & χαμηλή προκαταβολή σε επιλεγμένες κρουαζιέρες του 2023 και 2024

Οι τιμές ξεκινούν μόλις από €299 το άτομο 

H Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τη νέα wave season καμπάνια της, «Ταξίδεψε μακριά. Ζήσε πιο πολλά.», προσφέροντας εξοικονόμηση έως και €1.171 το άτομο, σε επιλεγμένα δρομολόγια του 2023.

Η προσφορά, η οποία ισχύει για νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τώρα έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023, περιλαμβάνει:

• Την κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Επιλέξτε από κρουαζιέρες που αναχωρούν τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2023. Οι προσφορές ξεκινούν από €299 το άτομο, μία εξοικονόμηση της τάξεως των €461 το άτομο.

• Την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται την Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Επιλέξτε από κρουαζιέρες που αναχωρούν τον Μάρτιο και το Νοέμβριο του 2023. Οι προσφορές ξεκινούν από €399 το άτομο, μία εξοικονόμηση της τάξεως των €571 το άτομο.

• Την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο. Επιλέξτε από κρουαζιέρες που αναχωρούν από τον Απρίλιο του 2023 με προσφορές που ξεκινούν από €599 το άτομο, μία εξοικονόμηση της τάξεως των €881 το άτομο.

• Την Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 11 διανυκτερεύσεων που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια, και τη Χάιφα στο Ισραήλ, όπου και παραμένει την παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα. Επιλέξτε από κρουαζιέρες που αναχωρούν στις 16 Δεκεμβρίου 2023. Οι προσφορές ξεκινούν από €1.169 το άτομο, μία εξοικονόμηση της τάξεως των €961 το άτομο.

• Τη Χριστουγεννιάτικη και Πρωτοχρονιάτικη κρουαζιέρα 19 διανυκτερεύσεων «που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια, τη Χάιφα, όπου και παραμένει την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, συνεχίζοντας για το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Αρχαία Έφεσο, την Κωνσταντινούπολη, όπου παραμένει για την παραμονή Πρωτοχρονιάς και συνεχίζει για το Βόλο. Οι προσφορές ξεκινούν από €1.989 το άτομο, μία εξοικονόμηση της τάξεως των €1.171 το άτομο.

Αυτά είναι μόνο μερικές από τις πιο δημοφιλείς κρουαζιέρες της Celestyal με τις χαμηλότερες τιμές που διατίθενται μόνο σε επιλεγμένες ημερομηνίες, οπότε οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να κάνουν εγκαίρως την κράτησή τους, ώστε να μην δυσαρεστηθούν σε περίπτωση που δεν προλάβουν. Η τιμή, η οποία ισχύει για τις νέες, μεμονωμένες κρατήσεις, που θα πραγματοποιηθούν από τώρα έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023, περιλαμβάνει γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ψυχαγωγία, καθημερινές δραστηριότητες, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνει, επίσης, έκπτωση €75 ανά άτομο για προκράτηση εκδρομών.

Οι προσφορές της Celestyal προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στις οικογένειες, με την δωρεάν συμμετοχή των παιδιών για έναν σημαντικό αριθμό δρομολογίων του 2023 για τις κρουαζιέρες 3 και 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» καθώς και για τις κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», «Εκλεκτό Αιγαίο» και «Τρεις Ήπειροι». Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης εξοικονόμηση 100% στο ναύλο της κρουαζιέρας για μέχρι δύο παιδιά (έως 11 ετών), που θα μοιραστούν την ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες ταξιδιώτες. Τα λιμενικά τέλη και οι φόροι χρεώνονται επιπλέον. Συμπληρωματικά, όποιος προχωρήσει σε κράτηση κάποιας από τις επιλεγμένες κρουαζιέρες, θα πληρώσει χαμηλή προκαταβολή μόνο €125 ανά καμπίνα.

Η Celestyal Cruises έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Υγιεινή & Ασφάλεια
Στη Celestyal Cruises, οι κύριες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκεπτόμαστε. Ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχουμε δεσμευτεί να υιοθετήσουμε τα απαραίτητα και θεμελιώδη στοιχεία των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού.

Βραβεία
Από το 2014 έως σήμερα, η Celestyal έχει λάβει κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards, τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία στην ελληνική τουριστική βιομηχανία. Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 1 Πλατινένιο, 14 Χρυσά, 9 Ασημένια και 7 Χάλκινα βραβεία, τα οποία αφορούν κατηγορίες όπως «Guest Experience Excellence,», «Solo Travel», «Πρωτοβουλίες CSR και Συμβολής στην Εθνική Οικονομία». Τον Δεκέμβριο 2022, η Celestyal κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, καθώς και τα χάλκινο βραβείο στα British Travel Awards για την κατηγορία «Καλύτερης Εταιρείας Κρουαζιέρας Μικρού Μεγέθους». Το Δεκέμβριο του 2018 και του 2019 είχε βραβευθεί στην ίδια κατηγορία στα Cruise Critic UK Editors’ Picks Awards, καθώς και δύο βραβεία για κατάκτηση της πρώτης θέσης στις κατηγορίες «Εκδρομές στην Ξηρά» και «Αξία» και δύο βραβεία δεύτερης θέσης, για τις κατηγορίες «Υπηρεσίες» και «Ψυχαγωγία». Το 2019 και το 2020, η εταιρεία έλαβε αναγνώριση για τη συνολική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο στα MedCruises Awards.

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Συμπληρωματικά, η Celestyal υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

Πιστοποίηση ISO
Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας