Δευτέρα, Μάρτιος 20, 2023
14/10/2022

Η Celestyal παρουσιάζει νέες επιλογές στις προσφερόμενες τιμές καθώς και τα δρομολόγια της για το 2023-24

H εταιρεία επανατοποθετείται δίνοντας έμφαση στην ευελιξία και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει στους προορισμούς, προσφέροντας ακόμα περισσότερη ελευθερία επιλογών 

Η Celestyal , η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο τιμολογιακής πολιτικής, καθώς και τις κρουαζιέρες της για το 2023-24 που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και ακόμη περισσότερο χρόνο στους προορισμούς που επισκέπτεται. Αξιολογώντας τα σχόλια των επισκεπτών και των σημαντικών συνεργατών της, η Celestyal θα παρέχει στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές και ένα μοντέλο τιμολόγησης το οποίο θα διαρθρώνεται σε δύο επίπεδα.

Το βασικό επίπεδο με την ονομασία «Ιnclusive», όπου πρόκειται για πακέτο που προσφέρει δωρεάν όλα τα γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ψυχαγωγία, καθημερινές δραστηριότητες, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνει επίσης, έκπτωση 75 ευρώ ανά άτομο για προκράτηση εκδρομών. Για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους, η Celestyal προσφέρει το «Enhanced» πακέτο με απεριόριστη κατανάλωση ποτών, μια ώρα την ημέρα δωρεάν Wi-Fi, έκπτωση 25% στο Specialty εστιατόριο και έκπτωση 150€ ανά άτομο για προκράτηση εκδρομών. Επιπλέον υπάρχουν πολλές πρόσθετες εκπτώσεις για τους επιβάτες εφόσον κάνουν προκράτηση σε εναλλακτικά πακέτα ποτών, εκδρομών και άλλων υπηρεσιών μέχρι και 48 ώρες πριν την επιβίβαση. Οι «Ιnclusive» εμπειρίες για τριήμερες κρουαζιέρες κοστίζουν μόλις από €299, ενώ οι «Enhanced» κρουαζιέρες ξεκινούν από €429.

Η Celestyal επεκτείνει το χρόνο παραμονής στη Σαντορίνη και τη Μύκονο.
Εισάγει τις νέες «Μυθικές» κρουαζιέρες στο Αιγαίο και στο Ιόνιο με προορισμούς όπως Μαυροβούνιο και την Κέρκυρα, την Κω, τη Χίο και τη Σάμο

Η Celestyal με γνώμονα την επιθυμία των επισκεπτών της να περάσουν περισσότερο χρόνο στα κοσμοπολίτικα νησιά της Μυκόνου και Σαντορίνης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το δημοφιλές δρομολόγιο 7-διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» θα φτάνει πλέον νωρίτερα στη Σαντορίνη. Με αυτό τον τρόπο θα δίνει την ευκαιρία για ολοήμερη εξερεύνηση αυτού του μοναδικού προορισμού, σε συνδυασμό με την παράταση των αναχωρήσεων της τόσο από τη Μύκονο όσο και από τη Σαντορίνη. Επιπλέον, θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Μήλο και την αρχαία Έφεσο.

Με στόχο να εδραιωθεί ως εταιρεία που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες δίνοντας έμφαση σε πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς, η Celestyal θα συνεχίσει την παράδοσή της να δίνει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ανεξερεύνητους προορισμούς. Σε αυτό το πλαίσιο, το 2024, η Celestyal θα ξεκινήσει τη νέα κρουαζιέρα 5-διανυκτερεύσεων «Μυθικό Αιγαίο», που θα επισκέπτεται τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, ενώ θα επαναφέρει τη Σάμο και την Κωνσταντινούπολη. Η Σάμος είναι ένα νησί γεμάτο θρύλους και φυσική ομορφιά, ο τόπος καταγωγής του πατέρα των μαθηματικών, του Πυθαγόρα, του αστρονόμου Αρίσταρχου και του φιλόσοφου Επίκουρου, ενώ είναι επίσης γνωστή για το γλυκό μοσχάτο κρασί της. Οι τιμές για αυτήν την κρουαζιέρα ξεκινούν από €479.

Η κρουαζιέρα 4-διανυκτερέσεων «Μυθικό Αιγαίο» προσεγγίζει την Χίο, την Κω και τη Μύκονο, καθώς και την Κωνσταντινούπολη. Νέοι προορισμοί σε αυτήν την κρουαζιέρα είναι η Χίος και η Κως. Η Χίος αποτελεί έναν κρυμμένο θησαυρό στο Αιγαίο και είναι περισσότερο γνωστή για τα μαστιχόδεντρα που παράγουν την περίφημη μαστίχα, η οποία χρησιμοποιείται στην παραγωγή λικέρ και επιδόρπιων. Η μαστίχα καλλιεργείται στη Χίο από τον 7ο αιώνα μ.Χ., και ως αποτέλεσμα το νησί έχει λάβει ειδική διάκριση «περιοχής προέλευσης». Η Κως είναι γνωστή για τις αμμώδεις παραλίες, την πλούσια ελληνική και ρωμαϊκή ιστορία της και τα χαρακτηριστικά αξιοθέατά της. Οι τιμές για αυτήν τη νέα κρουαζιέρα ξεκινούν από €399.

Η κρουαζιέρα 5-διανυκτερεύσεων «Μυθικό Ιόνιο» επισκέπτεται το Κοτόρ στο Μαυροβούνιο καθώς και την Κέρκυρα και την Κρήτη (Χανιά, Σούδα). Το Κοτόρ είναι μια οχυρωμένη πόλη στην ακτή της Αδριατικής του Μαυροβουνίου. Χαρακτηρίζεται από ελικοειδή δρομάκια και μια μεσαιωνική παλιά πόλη με ρωμανικές εκκλησίες και γοητευτικές πλατείες. Η Κέρκυρα είναι ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Μεσογείου, με πολυπολιτισμική κληρονομιά, ιστορικά μνημεία, εκπληκτικό φυσικό τοπίο και κρυστάλλινα νερά. Τα Χανιά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και προβάλει μια ιστορική ενετική πόλη με τείχη. Οι τιμές για αυτήν τη νέα κρουαζιέρα πέντε διανυκτερεύσεων στο Ιόνιο ξεκινούν από €479.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παραμείνουν και να εξερευνήσουν περισσότερο, η Celestyal θα προσφέρει διάφορους συνδυασμούς κρουαζιέρας από 9 έως 14 διανυκτερεύσεων, όπως η κρουαζιέρα «Μυθικό Αιγαίο και Ιόνιο» που επισκέπτεται τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Χίο, την Κω, την Κέρκυρα, τα Χανιά Σούδας, τη Μύκονο, την Κωνσταντινούπολη και το Κοτόρ στο Μαυροβούνιο. Οι τιμές ξεκινούν από €1.609 για τις κρουαζιέρες των 14 διανυκτερεύσεων.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους επιβάτες και τους πολύτιμους συνεργάτες μας και ταξιδιωτικούς πράκτορες που έχουν μοιραστεί μαζί μας την επιθυμία για περισσότερη ευελιξία και εξατομίκευση. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο βασικός επισκέπτης μας είναι περισσότερο εξερευνητής και αληθινός ταξιδιώτης», δήλωσε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises, κ. Leslie Peden. «Απαντώντας σε αυτή την επιθυμία, χαράσσουμε μια νέα πορεία για τη Celestyal για το επόμενο έτος με ένα ευέλικτο μοντέλο τιμολόγησης που προσφέρει περισσότερες επιλογές και ελευθερία στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας διακοπών που ανταποκρίνεται στα γούστα, τις ανάγκες αλλά και την οικονομική δυνατότητα του καθενός. Επίσης, επανασχεδιάζουμε τα δρομολόγια και τις εκδρομές μας, ώστε να ευθυγραμμίζονται με τις προσδοκίες των επισκεπτών μας, δηλαδή να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες στους προορισμούς που επισκεπτόμαστε. Η εξειδίκευσή μας στους προορισμούς δηλώνει και το βάθος της γνώσης μας για αυτούς. Αυτές οι κρουαζιέρες θα μεταφέρουν τους επιβάτες μας στα «κρυμμένα διαμάντια» της Ανατολικής Μεσογείου, παραμένοντας περισσότερη ώρα σε αυτές τις υπέροχες τοποθεσίες ώστε να μπορούν πραγματικά να τα απολαύσουν στο έπακρο».

Η Celestyal επιστρέφει επίσης στην Αίγυπτο και το Ισραήλ με την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι». Παρουσιάζει την κρουαζιέρα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου» και ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα διακοπών

Η επταήμερη κρουαζιέρα της Celestyal με τίτλο «Τρεις Ήπειροι» επιστρέφει το 2023 σε Ελλάδα, Ισραήλ, Αίγυπτο και Κύπρο. Οι τιμές ξεκινούν από €599.

Η κρουαζιέρα 7-διανυκτερεύσεων «Βήματα του Αποστόλου Παύλου» επιστρέφει επίσης το φθινόπωρο του 2023 και θα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και την Πάτμο στην Ελλάδα μαζί με την Κωνσταντινούπολη, το Δικελί και την αρχαία Έφεσο. Οι τιμές ξεκινούν από €1.149.

Την κρουαζιέρα αυτή θα ακολουθήσει ένα αποκλειστικό εορταστικό δρομολόγιο, συγκεκριμένα μια Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 19-διανυκτερεύσεων σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ρόδο και Κρήτη, Σμύρνη, Έφεσο, Αττάλεια, Κωνσταντινούπολη, Λεμεσό, Αλεξάνδρεια και μια διανυκτέρευση στη Χάιφα για να περάσει κανείς τόσο την Παραμονή όσο και την ημέρα των Χριστουγέννων στους «Αγίους Τόπους». Οι τιμές ξεκινούν από €1.989. Αυτό το ταξίδι μπορεί επίσης να διαχωριστεί σε κρουαζιέρα των 8 ή 11 διανυκτερεύσεων.

Το φθινόπωρο του 2024 θα δούμε επίσης την επανέναρξη της κρουαζιέρας 7-διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» σε Κωνσταντινούπολη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Σαντορίνη, με κόστος από €599. Θα περιλαμβάνει επιπλέον μια ειδική εορταστική κρουαζιέρα 14-διανυκτερεύσεων που θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε Αίγυπτο, Χάιφα, Λεμεσό, Ρόδο, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη, Καβάλα και τη Σύρο. Οι τιμές ξεκινούν από €1.609. Αυτό το ταξίδι μπορεί επίσης να διαχωριστεί σε δύο κρουαζιέρες 7-διανυκτερεύσεων.

Η περίοδος κρατήσεων είναι από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Σχετικά με τη Celestyal
Η Celestyal Cruises έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Υγιεινή & Ασφάλεια
Στη Celestyal Cruises, οι κύριες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκεπτόμαστε. Ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχουμε δεσμευτεί να υιοθετήσουμε τα απαραίτητα και θεμελιώδη στοιχεία των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού.

Βραβεία
Μεταξύ του 2014 και του 2021 η Celestyal Cruises έχει λάβει κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards, τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία στην ελληνική τουριστική βιομηχανία. Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 1 Πλατινένιο, 14 Χρυσά, 9 Ασημένια και 5 Χάλκινα βραβεία, τα οποία αφορούν κατηγορίες όπως «Guest Experience Excellence,», «Solo Travel», «Πρωτοβουλίες CSR και Συμβολής στην Εθνική Οικονομία». Τον Δεκέμβριο του 2018 και του 2019 η Celestyal Cruises έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, καθώς και δύο βραβεία για κατάκτηση της πρώτης θέσης στις κατηγορίες «Εκδρομές στην Ξηρά» και «Αξία» και δύο βραβεία δεύτερης θέσης, για τις κατηγορίες «Υπηρεσίες» και «Ψυχαγωγία». Το 2019 και το 2020, η εταιρεία έλαβε αναγνώριση για τη συνολική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο στα MedCruises Awards.

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

Πιστοποίηση ISO
Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

 

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας