Κυριακή, Δεκέμβριος 04, 2022
18/09/2014

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Διεθνές Συνέδριο Πωλήσεων του Insight Vacations στοLouis Cristal

Η Louis Cruises φιλοξένησε εν πλω το διεθνές συνέδριο πωλήσεων, τουInsight Vacations, ενός από τους μεγαλύτερους ΤαξιδιωτικούςΟργανισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο, μέλος του The TravelCorporation (TTC) που δραστηριοποιείται σε 60 χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, 72 σημαντικά

Στη συνέχεια από τις 22 ως 25 Αυγούστου, είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν στο Louis Cristal τις εργασίες του συνεδρίου, απολαμβάνοντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία κρουαζιέρας. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης κρουαζιέρας οργανώθηκαν με επιτυχία συναντήσεις εργασίας και οργάνωσης πωλήσεων ενόψει της τουριστικής περιόδου του 2015. Παράλληλα, γνώρισαν από κοντά μοναδικούς προορισμούς που φέτος εντάχθηκαν στο νέο δρομολόγιο της Louis Cruises με την ονομασία ‘Ειδυλλιακό Αιγαίο’, όπως τη Σάμο και τη Μήλο.

O Διευθύνων Σύμβουλος του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Insight Vacations, κ. John Boulding, στην επίσημη αποχαιρετιστήρια ομιλία του, δήλωσε ότι ήταν πραγματικά το καλύτερο συνέδριο στην ιστορία του Insight, τόσο για την άψογη εν πλω οργάνωση και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία, όσο και στην ξηρά με τις πολύ ενδιαφέρουσες επισκέψεις και δραστηριότητες που επιφύλασσαν στους συνέδρους οι νέοι προορισμοί.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Cruises, ο οποίος παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε αυτό το σημαντικό διεθνές συνέδριο πωλήσεων αλλά ακόμα πιο χαρούμενοι για τη θετική ανταπόκριση της ταξιδιωτικής αγοράς στα νέα μας δρομολόγια και στην «άλλη Ελλάδα» που είναι κρυμμένη και περιμένει τους επισκέπτες να την ανακαλύψουν.».

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας