Δευτέρα, Ιανουάριος 18, 2021
08/01/2021

Όλα τα Clubs χρεώνουν το ελάχιστο ώστε να διασφαλίζεται η βιωσιμότητα και η συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο: Δωροθέα Ιωάννου, Deputy Chief Operating Officer - S.V.P. του The American P&I Club

Η πανδημία και το lockdown έχει περιορίσει πέραν των άλλων, τις μετακινήσεις, τον τρόπο επικοινωνίας και εργασίας. Το The American P&I Club έχει επενδύσει τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο προκειμένου να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα αποδοτικότερα και παραγωγικότερα, αλλά και να διατηρήσει τα υψηλά στάνταρ υπηρεσιών που παρέχει. Και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά όπως τονίζει στην συνέντευξη της στο maritimestv η κα Δωροθέα Ιωάννου, Deputy Chief Operating Officer - S.V.P. του The American P&I Club.

Αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε, στην αλλαγή και μετακίνηση πληρωμάτων, για το αν αυξάνεται η πιθανότητα ατυχήματος λόγω της μη αλλαγής των πληρωμάτων, τονίζοντας πως οι ναυτικοί είναι βασικοί συντελεστές στην ομαλή διακίνηση του παγκοσμίου εμπορίου και τα κράτη θα πρέπει να συνδράμουν περισσότερο.

Μιλά για το γραφείο Ελλάδος το οπoίο συνεχώς μεγαλώνει και αποτελεί ένα από τα βασικότερα γραφεία του The American P&I Club, τονίζοντας πως το εξειδικευμένο και με μεγάλη εμπειρία προσωπικό του μπορεί να διαχειριστεί από τα πιο απλά έως και τα πιο πολύπλοκα Claims.

Αναφέρεται στο κόστος και στην αύξηση των ασφάλιστρων που πάντα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει, επισημαίνοντας πως βασικό σκεπτικό όλων των Clubs είναι να χρεώνουν το ελάχιστο ποσό που μπορούν ώστε να διασφαλίσουν έτσι τη βιωσιμότητα και τη συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο.

 

maritimes.gr

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας