Σάββατο, Ιούνιος 06, 2020
10/12/2019

Στα αναπτυξιακά σχεδία του ομίλου μας προτεραιότητα έχει η εξυπηρέτηση των πελατών μας: Πάρις Λάτσης-Κασιδόκωστας

Paillette Palaiologou of sponsor Bureau Veritas presenting the Tanker Company of the Year Award to Paris Kassidokostas-Latsis (right) and George Margaronis of Latsco Shipping. Paillette Palaiologou of sponsor Bureau Veritas presenting the Tanker Company of the Year Award to Paris Kassidokostas-Latsis (right) and George Margaronis of Latsco Shipping.

«Προτεραιότητα μας η εξυπηρέτηση των πελατών μας» επεσήμανε στο maritimes,gr ο κ. Λάτσης-Κασιδόκωστας, του Ομίλου Λάτση στα πλαίσια εκδήλωσης των 16ων Ετήσιων Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων της Lloyd’s List, που η ναυτιλιακή εταιρεία του ομίλου ανακηρύχτηκε ως Εταιρεία Δεξαμενόπλοιων της Χρονιάς. Στο κατά πόσο τα περιβαλλοντικά θέματα επηρεάζουν τις επιχειρηματικές αποφάσεις της εταιρείας ο κ Λάτσης-Κασιδώκοστας επεσήμανε πως υπάρχει μεγάλη ευαισθησία για το περιβάλλον στον όμιλο και ότι δίνουν μεγάλη βάση σε αυτό τονίζοντας «Σίγουρα θα διαδραματίσει σημαντική ρόλο στη ναυτιλία.»

latsi kassidokosta maritimes grΟ Όμιλος Λάτση έχει περισσότερα από εβδομήντα χρόνια παρουσίας στη ναυτιλία και η δραστηριότητα του σήμερα μέσω της ναυτιλιακής εταιρείας Latsco Shipping Ltd. επικεντρώνεται στη διατήρηση σχέσεων με τους μεγαλύτερους ναυλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Eκτός από τη μακρά φήμη που ακολουθεί τη Latsco για την ποιότητα της η εταιρεία έλαβε τον έπαινο της κριτικής επιτροπής για τη δέσμευση της εταιρείας για πιο πράσινες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας άλλα και τη δυναμική ανανέωση, επέκταση, και διαφοροποίηση του στόλου της. Αξίζει να ξεχωρίσουμε ένα παράδειγμα της περιβαλλοντικής της δέσμευσης που αφορά τη συνεργασία της μεγάλους κατασκευαστές όπως με την Hyundai ,τη Wärtsilä τη MAN Diesel για τη ανάπτυξη μιας πιο αποδοτικής τεχνολογίας που θα επιτρέπει τους μεταφορείς υγραερίου να χρησιμοποιούν το ίδιο το υγραέριο ως καύσιμο.
O σύγχρονος στόλος της Ltsco αριθμεί 18 δεξαμενόπλοια, 9 LPG Carriers, αναμένεται να παραδοθούν 4 δεξαμενόπλοια τύπου aframax και 4 πλοία ξηρού – χύδην φορτίου που έχουν αγοραστεί από συνεργαζόμενες εταιρείες ενώ δυο υπερσύγχρονα πλοία μεταφοράς LNG που θα παραδοθούν το 2021.

Ο κ. Λάτσης-Κασιδόκωστας κατά την παραλαβή του βραβείου ευχαρίστησε όλους όσους εργάζονται και συμβάλλουν στην επιτυχημένη πορεία της Latsco και δήλωσε περήφανος για τη βράβευση της εταιρείας.
Με τη σειρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Latsco, Γιώργος Μαργαρώνη ανέφερε «Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την εταιρεία στην παλιά της δόξα. Στη δόξα που δημιουργήθηκε και ακολούθως κληροδοτήθηκε από τον ιδρυτή της. Η κληρονομιά αυτή είναι η πυξίδα μας. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί να απολαμβάνουμε την ακλόνητη υποστήριξη της οικογένειας που στέκεται στο πλευρό μας γεμάτη ενθουσιασμό, αφοσίωση και αποφασιστικότητα.

Η ευγνωμοσύνη και η εκτίμησή μας πηγαίνει στους ναυτικούς μας και σε όλη την ομάδα της Latsco που προσπαθούν μέρα με τη μέρα, ακούραστα, να πετυχαίνουν με συνέπεια τα υψηλότερα στάνταρ σε κάθε δραστηριότητα αυτής της επιχείρησης».

(Φωτο α-δ, κ. Πάρις Λάτσης – Κασιδόκωστας, Κάντζιος Μάρκος, maritimes.gr)

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας