Σάββατο, Οκτώβριος 01, 2022
21/09/2022

ΕΡΕ: Προωθεί το "JustGoZero" για μια κυκλική οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο

Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα της Environmental Protection Engineering SA (EPE), που είναι κορυφαίος προμηθευτής υπηρεσιών και προϊόντων περιβαλλοντικής προστασίας, θα παρευρεθεί στο συνέδριο Clinton Global Initiative & Concordia στη Νέα Υόρκη, όπου οι παγκόσμιοι ηγέτες συναντώνται για να συζητήσουν σημαντικά ζητήματα όπως αυτό της κλιματικής αλλαγής.

Ένα σημαντικό μέρος της μείωσης των εκπομπών και της επίτευξης τελικά των οικονομιών με μηδενικές εκπομπές είναι η στροφή από τα προϊόντα μιας χρήσης και τα προϊόντα που σπαταλάμε προς λύσεις μίας κυκλικής οικονομίας, όπως το "JustGoZero".

Τα στοιχεία δείχνουν ήδη ότι το κίνημα της κυκλικής οικονομίας είναι μια τεράστια, αναξιοποίητη πηγή θέσεων εργασίας και παραγωγής πλούτου για κοινότητες, εταιρείες, οικονομίες και χώρες. Να σημειωθεί ότι κάτι τέτοιο έχει επιτευχθεί ήδη στη νησί της Τήλου και με έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό εταιρειών και δήμων που εντάσσονται στην πρωτοβουλία, μεταφέρεται το κίνημα της ΕΡΕ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο εν λόγω συνέδριο η ομάδα της ΕΡΕ θα συζητήσει το "JustGoZero" με τους ανθρώπους που μπορούν να την βοηθήσουν να κάνουν κυκλικό το defacto οικονομικό μοντέλο σε όλο τον κόσμο.

 

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας