Τρίτη, Ιανουάριος 21, 2020
14/01/2020

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας αναγγέλλει πρόσθετη υποστήριξη για την Τελετή Εισαγωγής 2020

13 Ιανουαρίου 2020 - Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επιπλέον υποστήριξη για την Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου το βράδυ της Δευτέρας 6 Απριλίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δημιουργώντας ένα υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών ναυτιλιακών προσωπικοτήτων και των βασικών διεθνών εταίρων τους, η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2020 αναμένεται να προσελκύσει ένα κοινό περίπου 650 προσκεκλημένων.

Ο Hellenic Hope, ο φιλανθρωπικός οργανισμός για παιδιά που υποστηρίζεται από το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας, θα λάβει ένα μέρος των εσόδων της εκδήλωσης.

Η Optima Shipping Services S.A. επιβεβαίωσε την υποστήριξή της ως Premium Χορηγός της Τελετής Εισαγωγής & Δείπνου. Η HSBC – Greece επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της ως Standard Χορηγός μετά την υποστήριξη της ετήσιας εκδήλωσης το 2019. Στους χορηγούς της εκδήλωσης για πρώτη φορά μπαίνουν η BPCO Ltd, το Υφυπουργείο ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Marichem-Marigases Worldwide Services, προσθέτοντας όλοι την υποστήριξή τους ως Standard χορηγοί.

Lead Χορηγοί της Τελετής Εισαγωγής & Δείπνου 2020 είναι ο ABS, ο IRI – The Marshall Islands Registry, και η Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. Ltd.

Ο Όμιλος TMS συνεχίζει την υποστήριξή του ως χορηγός της δεξίωσης καλωσορίσματος για την εκδήλωση.

Ο Όμιλος NAVIOS συνεχίζει την υποστήριξή του για την τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2020 ως Χορηγός του Δείπνου.

Προγενέστερα ανακοινώθηκαν οι Premium χορηγοί μέχρι σήμερα που είναι η Bureau Veritas, η Citi Private Bank και η Moore Greece.

Άλλοι Χορηγοί που έχουν ήδη αναγγελθεί είναι ο ClassNK, the Ecali Club, η KPMG και η Kyvernitis Travel.

πληροφορίες για χορηγίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στην διεύθυνση:
www.greekshippinghalloffame.org

Κρατήσεις και Δελτία Τύπου:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας