Δευτέρα, Μάρτιος 20, 2023
17/03/2023

Costamare: Επενδύει στη Neptune Leasing έως $200 εκατομμύρια

Η ναυτιλιακή εταιρεία Costamare, συμφερόντων του Κωστή Κωνσταντακόπουλου, συμφώνησε να γίνει ο κορυφαίος επενδυτής στη Neptune Maritime Leasing, επενδύοντας ποσό έως 200 εκατομμύρια δολάρια.

H Neptune Maritime Leasing είναι μια πλατφόρμα ναυτιλιακής μίσθωσης με αναπτυξιακό προσανατολισμό που παρέχει ευέλικτη χρηματοδότηση και λύσεις σε πλοιοκτήτες. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 2021 από τον χρηματοδότη κ. Χάρη Αντωνίου, ο οποίος θα συνεχίσει ως Διευθύνων Σύμβουλος. Ενώ ο κ. Βασίλης Μαντζαβίνος, έμπειρος ναυτιλιακός τραπεζίτης, θα οριστεί μεταξύ άλλων ως ένα επιπλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Neptune Leasing για λογαριασμό της Costamare.Η Costamare θα συνεργαστεί σε αυτό το εγχείρημα με τον βασικό επενδυτή της Neptune Leasing, το Latsco Family Office, συμφερόντων της οικογένειας της Μαριάννας Ι. Λάτση, που επίσης αυξάνει την επένδυσή του στη Neptune Leasing.

Η Costamare με 49 χρόνια ιστορίας στη διεθνή ναυτιλία βιομηχανία διαθέτει έναν στόλο 72 containerships, συνολικής μεταφορικής ικανότητας περίπου 531.000 teu (συμπεριλαμβανομένου ενός πλοίου που έχει συμφωνήσει να πουλήσει) και 45 bulk carriers συνολικής χωρητικότητας περίπου 2.436.000 dwt.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας