Κυριακή, Δεκέμβριος 04, 2022
28/09/2022

Latsco: Ένταξε δύο ακόμη δεξαμενόπλοια στο pool της Navig8

Η Navig8 ένταξε στο σχήμα διαχείρισης του στόλου της (pool) δύο δεξαμενόπλοια της ναυτιλιακής εταιρείας Latsco Marine Management, συμφερόντων του Πάρη Κασιδόκωστα.

Στο συγκεκριμένο pool έχει εντάξει η Latsco εννέα από τα πλοία της, το οποίο σε ανακοίνωση του τόνισε ότι "Με παράδοση τον Σεπτέμβριο του 2022 οι νέες προσθήκες της Latsco συνεχίζουν μία επιτυχημένη δεκάμηνη σχέση ανάμεσα στα δύο μέρη". Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανάφερε ότι τα χωρητικότητας 50.000-dwt "MR Hellas Avatar" (κατασκευής του 2015) και "Hellas Revenger" (κατασκευής του 2016) εντάσσονται στο Eco MR Pool της, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό tankers που αυτή διαχειρίζεται σε 11.

Συνολικά η Latsco έχει 26 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 1.8 εκατομμυρίων dwt. Ενώ ελέγχει και τη νεοσύστατη εταιρεία Marla Dry που έχει δύο bulk carriers και τη Marla Tankers που έχει τέσσερα tankers. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο η εταιρεία παρέλαβε τα υπό ελληνική σημαία VLCCs "Yiannis Latsis" & "Erietta Latsi" και τον Αύγουστο το νεότευκτο crude oil VLCC tanker "Hellas Fos".

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας