Πέμπτη, Ιούλιος 07, 2022
22/06/2022

Tsakos: Παρέλαβε το νεότευκτο tanker "Porto"

Η ναυτιλιακή εταιρεία Tsakos Energy Navigation, συμφερόντων της οικογένειας Τσάκου παρέλαβε στη Κορέα ένα νεότευκτο πλοίο.

Πιο συγκεκριμένα, παρέλαβε το tanker "Porto", συνολικής χωρητικότητας 155.000 τόνων dwt, με μήκος 276.4 μέτρων και πλάτος 48 μέτρων. Το εν λόγω πλοίο αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 14.2 κόμβους και έχει εξασφαλίσει μακροχρόνια ναύλωση. Επίσης, να αναφερθεί ότι το tanker ναυπηγήθηκε στο Daehan Shipbuilding Co LTD.

Στην τελετή εκτός του Νίκου Π. Τσάκου, ήταν ο γιός του Παναγιώτης Τσάκος, ο Δημήτρης Μπερτόλης Financial Controller της ΤΕΝ, ο Γιώργος Σκοπελίτης εμπορικός διευθυντής του Ομίλου Τσάκου, ο Στέλιος Κωστάλας, Chief strategic Developments Officer, υποναύαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και ο Δημήτρης Ψαράκης Τεχνικός Διευθυντής της Tsakos Shipping and Trading SA.

Εκτός των άλλων να σημειωθεί ότι ο εφοπλιστής Νίκος Π. Τσάκος προανήγγειλε υψηλή κερδοφορία για το τρέχον έτος, με τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2022 να ανακοινώνονται επίσημα στις 31 Ιουνίου.

 

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας