Τρίτη, Ιούνιος 22, 2021
09/06/2021

Ένα ακόμη πλοίο της GS Maritime απολαμβάνει τα προνόμια του QUALSHIP 21

"Συγχαρητήρια στον καπετάνιο και στο πλήρωμα του πλοίο ARGYROULA GS και της ναυτιλιακής εταιρείας GS Maritime Co. Ltd Ltd. για την πρόσφατη εγγραφή τους στο QUALSHIP 21. Αυτό είναι το τρίτο πλοίο της ναυτιλιακής εταιρείας που φέρει τη σημαία RMI και αναγνωρίζεται για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση του. Το ARGYROULA GS είναι ένα από τα 1.180 πλοία RMI που εντάσσεται στο πρόγραμμα QUALSHIP 21", τόνισε σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Ειδικότερα, τα πλοία με σημαία των νήσων Μάρσαλ είναι αναγνωρισμένα από το USCG (United States Coast Guard), που ανήκει στο σύστημα του Qualship 21, για τη δέσμευση τους σε υψηλής ποιότητας πρότυπα ασφάλειας τους. Το Qualship είναι ένα σύστημα αξιολόγισης και παροχής κινήτρων για πλοία υπό ξένη σημαία που καταπλέουν σε λιμένες των ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, η Αμερικανική Ακτοφυλακή, "επιβραβεύει" τα πλοία παρέχοντας τους προνόμια, διευκολύνσεις και λιγότερες γραφειοκρατικές διατυπώσεις όπως για παράδειγμα μειωμένες επιθεωρήσεις ελέγχου κράτους λιμένα (Post State Control) ή ο εφοδιασμός με πιστοποιητικό ποιότητας.

Το Qualship 21 θεωρείται το πλέον δύσκολο σύστημα αξιολόγησης σημαιών στον κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το νηολόγιο των Marshall Islands είναι το πρώτο νηολόγιο, το οποίο έχει διατηρήσει τη θέση του στο πρόγραμμα Qualship 21 για 16 συνεχή έτη, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 34% των πλοίων στο πρόγραμμα της.

Τέλος, όσον αφορά στην GS Maritime, συμφερόντων της οικογένειας Σκιαθίτη, ιδρύθηκε το 2011 και διαχειρίζει ένα στόλο 5 bulk carriers (σύμφωνα με το equasis).

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας