Τετάρτη, Απρίλιος 21, 2021
07/04/2021

Συνεργασία της Environmental Protection Engineering με την Datum Electronics

Ο μετρητής ισχύος (Shaft Power Meter) της Datum Electronics' Marine είναι πλέον διαθέσιμος στην Ελλάδα μέσω της Environmental Protection Engineering (EPE), σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο μετρητής ισχύος άξονα (Shaft Power Meter) της Datum Electronics' Marine έχει αναπτυχθεί ώστε να πληροί τις απαιτήσεις της εμπορικής ναυτιλιακής αγοράς, να παρέχει δηλαδή δεδομένα συνεχούς παρακολούθησης ισχύος των πλοίων, συμπεριλαμβανομένων των αξόνων πρόωσης (Propulsion Shafts), των προωθητήρων (Thusters) ακόμη και των αξόνων γεννήτριας ντιζελ (Diesel Generator Shafts).

Ένας μετρητής ισχύος άξονα και ροπής (Shaft Power & Torque Meter) μετράει με ακρίβεια την ισχύ που μεταδίδεται μέσω ενός άξονα, επιτρέποντας έτσι τη μέτρηση της πραγματικής ισχύος που παρέχει ένας κινητήρας στην προπέλα ή στη γεννήτρια.

Το σύστημα Shaft Power & Torque Meter, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο, που βοηθάει στην μείωση του κόστους λειτουργίας, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου μέσω του βελτιωμένου προγραμματισμού συντήρησης αλλά και προστασίας του εξοπλισμού.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΕ Nick Ferous, είπε ότι: "Η ΕΡΕ είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει τη τεχνολογία της Datum Electonics στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα. Το Shaft Power Meter της Datum Electonics, συμπληρώνει τέλεια τις ήδη υπάρχουσες λύσεις".

Ο James Lees, Διευθύνων Σύμβουλος της Datum Electronics, δήλωσε: "Η νέα συνεργασία με την ΕΡΕ είναι ένα γεγονός για το οποίο όλη η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη. Η εμπειρία της ΕΡΕ, το σετ δεξιοτήτων, η εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και η γνώση της αγοράς σε συνδυασμό με όλα τα οφέλη της εφαρμογής του shaft power meter, χρησιμεύουν μονάχα για τη βελτίωση της πραγματοποιήσης εμπορικών και περιβαλλοντικών κερδών για τους πελάτες μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτήν τη συνεργασία, οι λύσεις που θα παρέχουμε μαζί θα προσδώσουν αξία στους πελάτες μας, προσφέροντας βιώσιμες και σύγχρονες λύσεις στην αγορά".

Ο Mark Gladdis, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Datum Electronics, πρόσθεσε: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με την ΕΡΕ και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με μια εταιρεία με εδραιωμένο παρελθόν στην ελληνική ναυτιλιακή αγορά. Τόσο ο μετρητής ισχύος άξονα όσο και ροπής γίνονται όλο και πιο απαραίτητα στους πλοιοκτήτες και στους διαχειριστές πλοίων. Συνδυάζοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες μας στην αγορά μαζί με τις δεξιότητες και τη δυναμικής της ομάδας της ΕΡΕ, θα παρέχουμε στους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα τις καλύτερες λύσεις για τη μέτρηση ισχύος του άξονα (Shaft Power Measurement), την παρακολούθηση της κατάστασης (Condition Monitoring) και την προγνωστική συντήρηση (Predictive Maintenance)".

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας