Τετάρτη, Απρίλιος 21, 2021
07/04/2021

Επεκτείνει το στόλο της η Oldendorff

Δυο οικολογικού σχεδιασμού νεότευκτα και δυο μεταχειρισμένα πλοία ξηρού φορτίου θα προστεθούν στον στόλο της γερμανικών συμφερόντωνOldendorff Carriers, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, παράγγειλε δύο ultramax bulkers, χωρητικότητας 63,000 dwt από το κινεζικό ναυπηγείο Dalian Cosco Kawasaki Ship Engineering Co Ltd (DAKS) με παράδοση τον Ιούλιο του 2022.

Τα νεότευκτα πλοία Kawasaki eco design, θα περιλαμβάνουν γερανούς Masada/Mitsubishi, δυνατότητες έλξης (bollards) στο κανάλι του New Panama, ένα σύστημα επεξεργασίας θαλάσσιου έρματος από την Erma First και έναν κύριο κινητήρα Hudong-MAN-B&W 6S50ME-B9.3.

Επίσης, η εν λόγω εταιρεία έχει αποκτήσει δυο post-panamaxes, χωρητικότητας 93.000dwt, κατασκευασμένα το 2012 στην Κίνα, απο έναν πλοιοκτήτη που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του, και αναμένεται να τα παραλάβει το τρέχοντα μήνα.

Εν τω μεταξύ, τα δύο τελευταία νεότευκτα κατηγορίας Newcastlemax πλοία της εταιρείας "Heide Oldendorff" & "Hauke Oldendorff" θα παραδοθούν απο το κινεζικό ναυπηγείο Hantong τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο/Νοέμβριο του 2021.

 

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας