Σάββατο, Νοέμβριος 28, 2020
20/11/2020

Costamare Shipping Company: επέκταση συνεργασίας με Όμιλο V.Group

H Costamare Shipping Company, συμφερόντων οικογένειας Κωνσταντακόπουλου επεκτείνει τη συνεργασία με τον Όμιλο V.Group ώστε να λαμβάνει υπηρεσίες διαχείρισης πλοίων από τη Σαγκάη μεχρι την Ελλάδα για 41 containerships της Costamare Inc.

Η Shanghai Costamare Ship Management θα ενσωματωθεί στο γραφείο του V.Group στη Σαγκάη.

Ο Graham Westgarth, Διευθύνων Σύμβουλος του V.Group, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που η Costamare μας εμπιστεύτηκε τη διαχείριση του στόλου της και θα συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε όσο επεκτείνονται οι δραστηριότητές της»

Ο Κωνσταντίνος Β. Κωνσταντακόπουλος, διευθύνων Σύμβουλος της Costamare Inc. δήλωσε: «Με αυτήν τη συμφωνία θα αξιοποιήσουμε περαιτέρω την ευελιξία που προσφέρεται από αυτόν τον τρόπο διαχείρισης πλοίων, παρέχοντας τη δυνατότητα στην Costamare Inc. να επωφεληθεί από τις διακυμάνσεις της αγοράς, χωρίς να αντιμετωπίζει εμπόδια από τους περιορισμούς που θέτει η διαχείριση.»

H Costamare Shipping διαχειρίζεται τα πλοια της Costamare Inc και είναι ένας από τους κορυφαίους πλοιοκτήτες και παρόχους εμπορευματοκιβωτίων για ναύλωση παγκοσμίως.

Ο στόλος της σήμερα αποτελείται από 72 containerships.

Πρόσφατα πούλησε δύο με μέσο όρο ηλικίας 23 χρονια και τα αντικαθιστά με τρία πλοια με μέσο όρο ηλικίας 11 χρόνια.

Παράλληλα παρέλαβε τρία από τα πέντε πλοία χωρητικότητας 13.000 TEUs που είχε παραγγείλει και είναι σε μακροχρόνια ναύλωση 10ετίας το καθένα.

Ο ομιλος V. Group εχει 60 γραφεία σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα διαχειρίζεται 50 πλοία.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας