Κυριακή, Αύγουστος 09, 2020
12/07/2020

Margetis Maritime Consulting: Ο απόστρατος Αντιναύαρχος Νικόλαος Καφέτσης αναλαμβάνει Chief Operating Officer στο γραφείο του Πειραιά

Ο απόστρατος Αντιναύαρχος του Ελληνικού Ναυτικού κ. Νικόλαος Καφέτσης είναι ο νέος Chief Operating Officer και Ανώτερος Τεχνικός Σύμβουλος στο γραφείο Πειραια της Margetis Maritime Consulting όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Kafetsis NΟ κ. Καφέτσης προσχώρησε πρόσφατα στην ομάδα των επιθεωρητών και συμβούλων claims. Με σπουδές Ναυτικής Μηχανικής, κάτοχος πτυχίων M.Sc στη Ναυτική Αρχιτεκτονική και Ναυτική Μηχανική από το MIT, έχει υπηρετήσει 37 χρόνια στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό φτάνοντας στην κορυφή της μηχανικής μονάδας ως Αντιναύαρχος.

Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, μεταξύ άλλων, παρακολουθούσε και εποπτευε τον εκσυγχρονισμό των κύριων μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, διαχειριζόταν συμβόλαια νέων πλοίων και εποπτευε δραστηριότητες που σχετίζονται με την αξιοπλοΐα του στόλου.

Στη νέα του θέση θα επιβλέπει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας η οποία εκφράζει την βεβειαότητα ότι οι γνώσεις και η πολύτιμη εμπειρία του θα βοηθήσουν τη Margetis Maritime Consulting να κάνει το επόμενο σημαντικό άλμα στον κλάδο.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας