Κυριακή, Αύγουστος 09, 2020
02/07/2020

Παραγγελία κατασκευής τριών LNG από την Cosco Shipping

Η Cosco Shipping Energy Transportation παρήγγειλε τη κατασκευή τριών πλοίων μεταφοιρας υγροποιημενου αερίου(LNG) μεταφορικής ικανότητας 174.000 cu στο κινεζικό ναυπηγείο Hudong-Zhonghua, το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 554 εκατ. δολ.$.

Τα ναυπηγεία Hudong-Zhonghua και η China Shipbuilding Trading, θα σχεδιάσουν από κοινού και θα κατασκευάσουν τα πλοία που έχουν προγραμματιστεί για παράδοση στις 31 Οκτωβρίου 2022, 31 Ιανουαρίου 2023 και 30 Απριλίου 2023 αντίστοιχα.

Οι τρεις μεμονωμένες εταιρείες, η United Prosperity LNG, η United Glory LNG και η United Fortune LNG (η καθεμία είναι εξ ολοκλήρου θυγατρική της United Liquefied Gas Shipping) συνήψαν τις συμβάσεις κατασκευής με τα ναυπηγεία Hudong-Zhonghua Shipbuilding και την China Shipbuilding Trading για την κατασκευή των πλοίων.

Η United Liquefied Gas Shipping είναι μια έμμεση θυγατρική της Cosco Shipping Energy Transportation. Ασχολείται κυρίως με την επένδυση, τη χρηματοδοτική μίσθωση, τη λειτουργία και τη διαχείριση πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου, πλοίων αιθανίου και άλλων.

Η συμφωνία είναι σύμφωνη με τη στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου για τις δραστηριότητές του στον τομέα της μεταφοράς LNG. Η κατασκευή των πλοίων θα επιτρέψει στον όμιλο να επεκτείνει την κλίμακα του στόλου LNG και να αξιοποιήσει το πρόσφατο θετικό περιβάλλον της συγκεκριμένης αγοράς και την επακόλουθη αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για μεταφορά LNG, δήλωσε η Cosco Shipping Energy Transportation.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας