Κυριακή, Ιούνιος 07, 2020
22/05/2020

Εύσημα για τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των Νήσων Μάρσαλ από το Τόκυο

Η Δημοκρατία των Νήσων Μάρσαλ (RMI) αναγνωριστηκε ως κορυφαίο κράτος σημαίας με τη μεγαλύτερη απόδοση στην ετήσια έκθεση από το Μνημόνιο Συνεργασίας του Τόκιο (MoU's) για τον έλεγχο λιμένων στην Ασία-Ειρηνικό.

H έκθεση διαπιστώνει ότι ο κυλιόμενος μέσος λόγος κράτησης για τα πλοία RMI τα τελευταία τρία χρόνια ήταν 2,19%. Αυτή είναι η χαμηλότερη αναλογία κράτησης από τα τρία κορυφαία μητρώα. Το 2019 ελέγχθηκαν 2.995 σκάφη RMI.

«Αυτό είναι ένα άλλο σπουδαία επίτευγμα για τα Νησιά Μάρσαλ», δήλωσε ο Bill Gallagher, Πρόεδρος της International Registries, Inc. και των θυγατρικών της (IRI), οι οποίοι παρέχουν διοικητική και τεχνική υποστήριξη στο μητρώο RMI.

Η υψηλή βαθμολογία που απονέμεται από το MoU του Τόκιο έρχεται λίγο μετά από την πρόσφατης ανανέωση του στάτους QUALSHIP 21 του RMI για 16η συνεχόμενη χρονιά από την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ.

Η IRI έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για τη δημιουργία ενός δικτύου επιθεωρητών εστιάζοντας και σε Κίνα και Αυστραλία, με ομάδες διαθέσιμες σε σχεδόν κάθε μεγάλο λιμάνι, όπως επισημαίνεται.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας