Σάββατο, Αύγουστος 08, 2020
13/02/2020

25 χρόνια επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα: Μαρίνα Παπαϊωάννου, Σύμβουλος Ναυτιλιακής Ακαδημίας του νορβηγογερμανικού νηογνώμονα DNV GL- Maritime

Η Ναυτιλιακή Ακαδημία του  DNV GL- Maritime (νορβηγογερμανικού νηογνώμονα) με 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα, στη διαρκή εκπαίδευση των στελεχών της ναυτιλίας σε θάλασσα και ξηρά, με στόχο ασφαλή ταξίδια και την προστασία του περιβάλλοντος, τόνισε η κ. Μαρίνα Παπαϊωάννου, Σύμβουλος της Ακαδημίας, σε συνέντευξή της προ ημερών στο Κανάλι 1 του Πειραιά.

Η διαρκής επιμόρφωση βοηθά τους επαγγελματίες του χώρου να βελτιώνουν τις γνώσεις τους ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής, από τις νέες τεχνολογίες μέχρι τους νέους κανονισμούς, εξήγησε η κ. Παπαϊωάννου μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μπαρδούνια στην ενότητα για την ναυτιλία που γίνεται σε συνεργασία με το maritimes.gr

Η Ακαδημία που έχει τιμηθεί και με βραβείο για την έξυπνη ναυτιλία, καλωσορίζει κάθε χρόνο στον Πειραιά μεταξύ των 10,000 περίπου μαθητών της όχι μόνο Έλληνες, αλλά και άλλους Ευρωπαίους και στελέχη από την Ασία και την Αμερική, εξήγησε.

Είναι από τις κορυφαίες μεταξύ των 15 Ακαδημιών του νηογνώμονα ανα τον κόσμο, όπως και το γραφείο του νηογνώμονα στον Πειραιά είναι στο top 3 των πιο σημαντικών γραφείων του παγκοσμίως λόγω της πρωταγωνιστικής θέσης της ελληνικής ναυτιλίας.

marina papaioannou dnvglΠροσφέρονται 140 τίτλοι σεμιναρίων διάρκειας 1-4 ημερών που καλύπτουν από τεχνικά θέματα και θέματα διαχείρισης συστημάτων, περιβάλλοντος, ενέργειας μέχρι νομικά και οικονομικά.
«Το εύρος είναι πολύ μεγάλο. Προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες» σημείωσε η κ. Παπαϊωάννου, εκφράζοντας αυτοπεποίθηση πως το μέλλον της Ακαδημίας και της ναυτιλίας θα είναι ακόμη καλύτερο.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας