Πέμπτη, Μαϊος 26, 2022
20/01/2022

Conley Container Terminal:Διαχειρίστηκε το μεγαλύτερο containership που έχει καταπλεύσει

Ο τερματικός σταθμός της Βοστώνης "Conley Container" διαχειρίστηκε (στις 16 Ιανουαρίου) το μεγαλύτερο πλοίο, που έχει καταπλεύσει ποτέ στον σταθμό.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστή την άφιξη του containership "Ever Fortune" μεταφορικής ικανότητας 11.850 teu & κατασκευής του 2020, που ανήκει στη ναυτιλιακή εταιρεία "Evergreen", αντικατοπτρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επένδυση ύψους 850 εκατομμυρίων δολαρίων για τον εκσυγχρονισμό, την επέκταση και τη βυθοκόρηση του, αλλά και της προσθήκης τριών μεγάλων γερανών από πλοίο σε ακτή και ενός νέου αγκυροβολίου βαθέων υδάτων.

Σε ανακοίνωση του το λιμάνι σημείωσε ότι "Το Conley Terminal, η μοναδική πύλη εμπορευματοκιβωτίων πλήρους εξυπηρέτησης της Νέας Αγγλίας, είναι πλέον κατάλληλη για να εξυπηρετεί μεγαλύτερα πλοία, με μεταφορική ικανότητα άνω των 14.000 teu". Ενώ από την πλευρά του ο διευθυντής λιμένων της Massachusetts Port Authority, Mike Meyran σχολίασε ότι "Η υποδομή μας ανοίγει πλέον νέες ευκαιρίες για τους πελάτες μας να αποστέλλουν περισσότερα προϊόντα και να κάνουν παγκόσμιες συνδέσεις που προηγουμένως δεν ήταν δυνατές".

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας