Σάββατο, Φεβρουάριος 04, 2023
24/01/2023

Wista Hellas: Ολοκλήρωσε το τρίτο πρόγραμμα κοινωνικών δεξιοτήτων σε συνεργασία με το Women Act

Λίγες ημέρες πριν ολοκληρώθηκε το "Public Speaking" masterclass σε συνεργασία με το Women Act στα γραφεία του ICS Greek Branch στον Πειραιά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν ένα μοναδικό διαδραστικό πρόγραμμα με διάλεξη από την Δρ. Μαρία Γιαννιού, "προπονήτρια" ενδυνάμωσης και ηγεσίας (empowerment and leadership coach), ιδρύτρια του Lead From Within και συνιδρύτρια του Women Act.

Συγκεκριμένα, μέσα από μια διήμερη συνεδρία, μια τάξη 20 συμμετεχόντων έμαθε και έβαλε σε εφαρμογή τεχνικές δημόσιας ομιλίας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το "Public Speaking" ήταν το τρίτο πρόγραμμα της σειράς soft skills (κοινωνικών δεξιοτήτων) που ξεκίνησε η WISTA Hellas τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Wista Hellas ή αλλιώς Women's International Shipping & Trading Association Hellas είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1993. Αριθμεί περισσότερα από 350 μέλη, τα οποία κατέχουν καίριες θέσεις στις εταιρείες όπου εργάζονται και συμβάλλουν ενεργά στη λήψη αποφάσεων στην ελληνική ναυτιλία και στο διεθνές εμπόριο. Το Σωματείο μεταξύ άλλων προωθεί την ενδυνάμωση των γυναικών, την ισότητα των φύλων και την ίση εκπροσώπηση σε θέσεις ευθύνης, όπως και τη δια βίου εκπαίδευση ως μέσο επαγγελματικής εξέλιξης και ανέλιξης των μελών του.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας