Παρασκευή, Δεκέμβριος 02, 2022
27/09/2022

Δημήτρης Ματθαίου: Βραβεύτηκε ως επιφανές στέλεχος της παγκόσμιας Ναυτιλίας για το 2022

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την αναγνώριση της αφοσίωσης και της δουλειάς μου στον τομέα που τόσο σέβομαι και αγαπώ» σχολίασε

Με το διεθνές βραβείο του «World Eminent Man of Innovative Ship Management» του Who is Who, τιμήθηκε ο κάπτεν Δημήτρης Ματθαίου, CEO των Arcadia Shipmanagemnet και Aegean Bulk των αδελφών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου και πρόεδρος του AHEPA Maritime Chapter “St Nicholas HJ-45.

Η Τελετή Απονομής και το Gala Dinner που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης, Αθήνα, Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Ματθαίου παραλαμβάνοντας το βραβείο είπε:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κριτική επιτροπή των International Awards of Who is Who για τη μεγάλη τιμή να συμπεριληφθώ σε αυτή την περίφημη λίστα ως παγκοσμίως εξέχων άνθρωπος της ναυτιλίας για αυτό το κρίσιμο έτος 2022, ανάμεσα σε επιδραστικές διεθνείς προσωπικότητες από κλάδους όπως της πολιτικής, της υγείας, των αερομεταφορών, των μέσα ενημέρωσης, του τουρισμού φιλοξενία κτλ.

Τα Διεθνή Βραβεία Who is Who επιβραβεύουν τους εξέχοντες άνδρες και γυναίκες ηγέτες των οποίων η ιδιοσυγκρασία και το έργο τους δημιουργούν θετικό αντίκτυπο για το παρόν και το μέλλον στους τομείς όπου δραστηριοποιούνται.

Τιμώντας το έργο και την επιρροή του κάθε ατόμου, κάθε βραβείο προσαρμόζεται ανάλογα με το πεδίο επίτευξης και τον κοινωνικό αντίκτυπο της κάθε προσωπικότητας αναγνωρίζοντας τις αξίες της ακεραιότητας, του πάθους, της γενναιοδωρίας, της αριστείας και της γνώσης. 

Θα ήθελα να πω ότι βρίσκω για τον εαυτό μου ιδιαίτερα τιμητικό που λαμβάνω αυτό το σημαντικό βραβείο και είμαι πολύ ευγνώμων για την αναγνώριση της αφοσίωσης και της δουλειάς μου στον τομέα που τόσο σέβομαι και αγαπώ.

«Διάλεξε μια δουλειά που αγαπάς, και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου».
newmoney.gr

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας