Δευτέρα, Μάρτιος 20, 2023

Additional Info

  • video:
13/10/2022

GMC Maritime Academy : Προσομοιώνουμε ακριβώς αυτό που μας ζητά η εκάστοτε ναυτιλιακή εταιρεία

«Απ τα ταξίδια μου στη θάλασσα κατάλαβα ότι την αγαπώ» επεσήμανε στο maritimesTV ο Διαμαντής Ευστρατίου, απόφοιτος της GMC Maritime Academy ενώ απευθυνόμενος σε νέους που θα επιλέξουν το ναυτικό επάγγελμα, τόνισε πως θα πρέπει να βάλουν πρώτα την αγάπη τους για τη θάλασσα και μετά τα υπόλοιπα. Στο ίδιο μήκος κύματος και δυο σπουδαστές της σχολής Μάριος και Σταύρος, όπου τόνισαν τις προοπτικές του επαγγέλματος αλλά και τα πολύτιμα εφόδια που αποκοτούν από τη συγκεκριμένη Ακαδημία.

Ο capt. Αλέξανδρος Μπαζιώτης καθηγητής της GMC Maritime Academy μας ξενάγησε στους προσομοιωτές γέφυρας και μηχανής υπογραμμίζοντας πως ότι σενάριο τους ζητά η ναυτιλιακή εταιρεία μπορούν να το προσομοιώσουν. «Όλος αυτός ο εξοπλισμός που διαθέτουμε, συναντάται και στα πλοία. Οπότε ο σπουδαστής μας εξοικειώνεται πλήρως με το τι θα συναντήσει» συμπλήρωσε ο Capt. Αλέξανδρος.

Απ' την πλευρά του ο Γιάννης Μελάς, Βουλευτής Β’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, τόνισε πως η GMC Maritime Academy επιτελεί ένα πολύ σπουδαίο έργο, ενώ ο capt. Tony Karlsson υπεύθυνος σπουδών της ABOA MARE, μίλησε για την άψογη συνεργασία και το υψηλό επίπεδο της Ακαδημίας αλλά και των σπουδαστών.

Συνεντεύξεις: Μάρκος Κάντζιος
Camera: studio Panos Halkidis

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας