Σάββατο, Οκτώβριος 01, 2022

Additional Info

  • video:
14/06/2022

Seachef: Μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης housekeeping & catering στα πλοία

Η Seachef είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος στην ολοκληρωμένη διαχείριση της φιλοξενίας στο πλοίο. Η θυγατρική της Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM), που ιδρύθηκε το 1994, εισήγαγε μια καινοτόμα ιδέα στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

"Ήμασταν η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε με επαγγελματικό τρόπο με το housekeeping & catering στο ναυτιλιακό κλάδο, αρχικά μόνο στα πλοία του ομίλου μας, ενώ από το 2017 γίναμε πιο εξωστρεφής και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και σε άλλους πλοιοκτήτες και διαχειριστές πλοίων", όπως δήλωσε στο Maritimes TV, ο Γιάννης Πετράκης, Managing Director, Seachef Hospitality Services.

Η Seachef συντονίζει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την προμήθεια και τη διαχείριση του προϋπολογισμού των προμηθειών έως την εκπαίδευση του προσωπικού τροφοδοσίας, καθαριότητας και φιλοξενίας.

"Γενικότερα στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας, τηρούμε τις απαραίτητους κανονισμούς και φροντίζουμε το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας που ζει μέσα στα πλοία ώστε να βρίσκεται σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον και να μας δείχνει συνέχεια την ικανοποίηση του", συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος μεταξύ άλλων στους προμηθευτές που συνεργάζεται η Seachef Hospitality Services, ο κ. Πετράκης τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η καλή συνεργασία μαζί τους, καθώς η ποιότητα των προϊόντων τους αποτελεί μέρος της επιτυχίας της παροχής των υπηρεσιών τους.

Συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος
camera: studio Panos Halkidis

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας