Τρίτη, Οκτώβριος 20, 2020

Additional Info

  • video:
04/03/2020

Είναι πολύ ωφέλιμη η ευκαιρία να συναντάμε πρωτοπόρους της ναυτιλίας: φοιτητές World Maritime University

Την ικανοποίησης τους για την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Πειραιά και να ακούσουν από τα χείλη ηγετικών στελεχών της ελληνικής ναυτιλίας κάποια από τα μυστικά που έχουν συμβάλλει στο ελληνικό θαύμα στις θάλασσες εξέφρασαν μιλώντας στο maritimes.gr σπουδαστές του μεταπτυχιακού προγράμματος Shipping Management and Logistics του World Maritime University.

Το πανεπιστήμιο που ανήκει στον ΙΜΟ εχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας από πέρυσι με το American Hellenic Hull Insurance Company και φοιτητές φιλοξενήθηκαν προ ημερών στο Liberty στον Πειραιά για ενα σεμινάριο ναυτασφάλισης.

«Ήταν πολύ ωφέλιμες οι γνώσεις που πήραμε για τις διαδικασίες και η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πλοιοκτήτες» δήλωσε ο Στανλει Κουπέρα από τη Νότιο Αφρική.

«Ειναι σπουδαίο να μιλά κανείς με τόσους επαγγελματίες της ναυτιλίας με γνώσεις και εμπειρία» πρόσθεσε η Ρακέλ Άμε από το Μπελίζ.

Ο Μοχαμεντ Μουτζαντίν από το Μπαγκλαντες είναι ήδη βοηθός καθηγητής σε τμήμα Λιμενων και Ναυτιλιακής Διαχείρισης σε πανεπιστήμιο της χώρας του.

«Η Ελλάδα ειναι στο επίκεντρο της παγκόσμιας ναυτιλίας και ειναι πολύτιμη η εμπειρία αυτή να μοιράζονται τις γνώσεις τους στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας,» δήλωσε στο maritimes.gr

Ήταν πολύ εποικοδομητικό το ταξίδι αυτό. Στην τάξη μάθαμε την θεωρία, αλλα εδώ είχαμε τη δυνατότητα να δούμε πράγματα στην πράξη,» σημείωσε ο Σάιρους Μάικλ Τζόνστον από την Λιβερία.

συνεντεύξεις: Μάρκος Κάντζιος

camera: studio Panos Halkidis

maritimes.gr

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας