Κυριακή, Σεπτέμβριος 24, 2023

Additional Info

  • video:
15/09/2023

Propeller Club Greece: Αναπτύσσεται ποσοτικά και ποιοτικά

Στον Φάρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου η Γενική Συνέλευση του Propeller Club Port of Piraeus και οι εκλογές για την ανάδειξη την 16 μελών που απαρτίζουν τη νέα διοίκηση. Οι υποψηφιότητες ήταν 43 από στελέχη που προέρχονται από όλο το φάσμα της Ναυτιλίας.

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο επί δύο συνεχείς θητείες πρόεδρος του Club, Κωστής Φραγκούλης με μεγάλη διαφορά από τους άλλους εκλεγέντες, ενώ υπάρχει μία ανανέωση στο συνδυασμό.

Στην ομιλία του ο Κωστής Φραγκούλης αναφέρθηκε στις τεράστιες φυσικές καταστροφές αλλά και στον χαμό του 36χρονου Αντώνη, ενώ ευχηθώ κάθε επιτυχία στον νέο Υπουργό Ναυτιλίας, Χρήστο Στυλιανίδη.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον επίτιμο Πρόεδρο του Club και Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Τζόρτζ Τσούνης , για την εξαιρετική συνεργασία, όπως και όλη την ομάδα του που βρίσκονται πάντα στο πλευρό του Propeller και συντελούν σημαντικά στην προώθηση του έργου του.

Ο Κωστής Φραγκούλης έκανε αναφορά στην εντυπωσιακή βελτίωση των οικονομικών στοιχείων του Propeller Club, στην εντυπωσιακή αύξηση μελών του όπως και για το κοινωνικό έργο.

maritimes.gr

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας