Δευτέρα, Οκτώβριος 18, 2021
15/09/2021

Andriaki Shipping: Αναπτύσσονται τα 60.000 δέντρα που φυτέψαμε πέρυσι στην Δ. Παπούα

Το έργο αναφύτευσης της ναυτιλιακής εταιρείας Andriaki Shipping Co. Ltd. 2020 προχωρά και με μεγάλη συγκίνηση βλέπουμε να αναπτύσσονται 60.000 δέντρα στη Δυτική Παπούα, Ινδονησία , που φυτέψαμε την περασμένη χρονιά (2020), δήλωσε σε ανακοίνωση της η ναυτιλιακή εταιρεία.

Η Δυτική Παπούα, Ινδονησία, που βρίσκεται στο Τρίγωνο των Κοραλλιών (Coral Triangle), είναι μια περιοχή αναγνωρισμένη ως παγκόσμιο κέντρο θαλάσσιας βιοποικιλότητας και αποτελεί παγκόσμια προτεραιότητα να διατηρηθεί. Η νήσος Biak είναι μία από τις φτωχότερες περιοχές στην Ινδονησία, όπου οι αγρότες και οι ψαράδες αποτελούν περίπου το 75% του πληθυσμού. Το εν λόγω έργο (της Andriaki Shipping) επικεντρώθηκε στην αποκατάσταση μαγγρόβων και τροπικών δασών σε αυτήν την περιοχή καθώς και στην προώθηση της επισιτιστικής ασφάλειας βοηθώντας τους ντόπιους να φυτέψουν αγροδασολογικά δέντρα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Andriaki Shipping, ανήκει στην οικογένεια Γουλανδρή, ιδρύθηκε το 1953 και αυτή τη στιγμή ο στόλος της αποτελείται από 9 δεξαμενόλπλοια, όλα με ελληνική σημαία.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας