Δευτέρα, Οκτώβριος 18, 2021
10/03/2022

Επιστρέφει η μεγαλύτερη Θαλασσινή Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ - Boat & Fishing Show 2022

Επιστρέφει η μεγαλύτερη Θαλασσινή Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ - Boat & Fishing Show 2022

10 - 13 Μαρτίου 2022, MEC Παιανίας
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ - Boat & Fishing Show θα πραγματοποιηθεί 10-13 Μαρτίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας αποτελώντας το μεγαλύτερο θαλασσινό γεγονός της χρονιάς! 

Σε νέο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο με περισσότερους εκθέτες και εκδηλώσεις! 

Η Boat & Fishing Show αποτελεί εδώ και 9 χρόνια τη θαλασσινή έκθεση με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την υψηλότερη επισκεψιμότητα!

Μετά από μία δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, ο κορυφαίος θεσμός της Θάλασσας, επιστρέφει ανανεωμένος σε νέο χώρο με περισσότερους εκθέτες και εκδηλώσεις, με ασφάλεια τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα!

Εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε τις απαραίτητες συνθήκες δημιουργώντας το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες, αισιόδοξες προοπτικές αλλά και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα με την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση! 

Η Boat & Fishing Show στο MEC Παιανίας 

Για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη διοργάνωση, μεταφερόμαστε σε νέο Εκθεσιακό Κέντρο στο MEC Παιανίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, με επιπλέον 4.000 τμ(!), ενιαίο χώρο, μεγάλο Parking και εύκολη πρόσβαση αφού βρίσκεται κοντά στο Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας (με δωρεάν μεταφορά επισκεπτών) και την Αττική οδό. Επιπλέον αυξάνουμε τις ημέρες λειτουργίας σε τέσσερις ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα την προσέλευσή τους. 

Αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών με +300 εκθέτες 

Η Boat & Fishing Show θα αποτελέσει για άλλη μία χρονιά τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη Θαλασσινή Έκθεση με τρεις βασικούς άξονες, το Σκάφος, το Ψάρεμα και το Θαλάσσιο Τουρισμό.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία διοργάνωση έφτασε τους 35.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά τη θάλασσα, και φυσικά να επιμορφωθούν από σεμινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου. Με αριθμό περιπτέρων ρεκόρ για τον κλάδο, με την υψηλότερη προσέλευση επισκεπτών και με πρωτοφανή συμμετοχή εμπορικών επισκεπτών (επαγγελματιών του κλάδου).

Η έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ - Boat & Fishing Show διοργανώνεται για 7η φορά από την εταιρία Pelagic Expo, μαζί με την έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - Sea & Tourism Expo. 

κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Additional Info

  • Ημερομηνία: 10 - 13 Μαρτίου 2022, MEC Παιανίας

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας