Chronos Shipping (Ταντάογλου): Πούλησε το τελευταίο bulker του στόλου της

05.02.2025

Η Chronos Shipping, συμφερόντων του Πρόδρομου Ταντάογλου, πούλησε το τελευταίο πλοίο του στόλου της, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές .

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά αναφέρεται ότι η ναυτιλιακή εταιρεία πούλησε το Kamsarmax bulk carrier “Patra” (κατασκευής του 2012 στο ιαπωνικό ναυπηγείο Universal & χωρητικότητας 80.000 dwt). Σύμφωνα με σχετικές αναφορές, το εν λόγω πλοίο πουλήθηκε έναντι 15.75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εν τω μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα, είχε γνωστοποιηθεί ότι η Chronos Shipping πούλησε τρία Kamsarmaxes σε εταιρείες ελληνικών συμφερόντων.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε ότι πουλήθηκαν τα χωρητικότητας 82.000 dwt “Athina ΙΙ”“Volos” κατασκευής του 2015 και του 2014 στο ιαπωνικό ναυπηγείο Sanoyas, για 25 εκατομμύρια δολάρια και 24 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα, αλλά και το “Kleisoura” κατασκευής του 2017 στο Japan Marine United Corp.της, για 28 εκατομμύρια δολάρια. Την ίδια ώρα διευκρινίστηκε ότι ο αγοραστής του “Athina II” είναι η ελληνική Sealestial Navigation, με στόλο επτά Handysizes, Supramaxes και Kamsarmaxes που κατασκευάστηκαν μεταξύ του 2011 και του 2022.

Τέλος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Chronos Shipping, η οποία ιδρύθηκε πριν από 53 έτη, αποτελείται επί του παρόντος από τέσσερα πλοία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!