Δημοσίευση: 30 / 8 / 2018
Διεθνές Ναυτιλιακό Forum «Georgia International Maritime Forum 2018″
Στις 10-14 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Βατούμι της Γεωργίας το Διεθνές Ναυτιλιακό Forum «Georgia International Maritime Forum 2018″.

Το Forum διοργανώνεται από το Υπουργείο Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Γεωργίας κάθε διετία και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ναυτιλιακά γεγονότα της Μαύρης Θάλασσας.

Οι προκλήσεις της διεθνούς ναυτιλίας,  ο στρατηγικός ρόλος των συνεργασιών μεταξύ Διεθνών Οργανισμών για την βιώσιμη ανάπτυξη της ναυτιλίας καθώς και ο ρόλος των ναυτιλιακών Clusters στη διευκόλυνση του διεθνούς εμπορίου είναι οι κύριες θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Παράλληλα, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί και φορείς όπως ο  International Maritime Organisation, International Oil Pollution Compensation Fund, European Maritime Safety Agency, EBRD, the Mediterranean Memorandum of Understanding for Port State Control, the Global Maritime Energy Efficiency Partnerships Project, καθώς και η ΕΕ θα πραγματοποιήσουν θεματικές συναντήσεις και  εργαστήρια κατάρτισης με σκοπό την εφαρμογή πλαισίων για μία δίκαιη, αποτελεσματική και βιώσιμη ναυτιλιακή βιομηχανία.

 Ο Πρόεδρος ΕΕΝΜΑ προσκεκλημένος της Κυβέρνησης της Γεωργίας θα συμμετέχει στις εργασίες του forum ως ομιλητής στην ενότητα « Sailing Towards Roaring Twenties – Challenges for International Shipping Industry».

Περισσότερες πληροφορίες για το GIF 2018 μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Forum http://maritimegeorgia.ge/

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn