Δημοσίευση: 14 / 6 / 2018
Επίσκεψη Προεδρείου ΕΕΝΜΑ στα Ποσειδώνια
Το Προεδρείο ΕΕΝΜΑ πραγματοποίησε την Πέμπτη 07/06/2018 την καθιερωμένη επίσκεψη στη Διεθνή Έκθεση των Ποσειδωνίων 2018, που έχει αναδειχθεί σε Διεθνές επίπεδο, μία από τις πλέον σημαντικές στο ναυτιλιακό τομέα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επισκέφθηκε τα περίπτερα εκθετών-μελών της Ένωσης  καθώς και του ναυτιλιακού τύπου, του κατασκευαστικού και ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου καθώς και νηολόγια  με τους οποίους συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στο κλάδο του shortsea. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη του Δ.Σ. επισκέφθηκαν επίσης  και τα περίπτερα εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και φορέων, με τους οποίους συζήτησαν τα θέματα ναυτικής και ναυτιλιακής  εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την μεγάλη συμμετοχή, η οποία φέτος ξεπέρασε τους 2000 εκθέτες, ενώ σημείωσαν την ιδιαίτερα σημαντική παρουσία εταιρειών πράσινου εξοπλισμού, οι οποίες θα υποστηρίξουν την προσαρμογή των πλοίων της ναυτιλίας shortsea και όχι μόνο, στους νέους περιβαλλοντικούς κανονισμούς και θα ενισχύσουν την αειφορία και βιωσιμότητα του κλάδου

Στα Ποσειδώνια 2018 συμμετείχαν περισσότερες από 2000 επιχειρήσεις-εκθέτες από όλους τους τομείς της ναυτιλιακής δραστηριότητας, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 23,500 επισκέπτες από 92 χώρες, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

 
Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn