Δημοσίευση: 16 / 4 / 2018
O INSB Class στηρίζει τον θαλάσσιο τουρισμό στην χώρα μας
«Με την συμμετοχή μας στο 1ο Φεστιβάλ Γιώτινγκ 2018, θέλαμε να αναδείξουμε την σημαντική παρουσία μας τόσο στην Ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά του γιώτινγκ.» Επισημαίνει ο Χρήστος Ευσταθίου, Τεχνικός Διευθυντής του INSB Class, στο maritimes.gr από το περίπτερό τους στην έκθεση.

(Α-Δ) Χρήστος Ευσταθίου, Τεχνικός Διευθυντής του INSB Class, Νίκος Γιαννακόπουλος, επιθεωρητής του INSB Class, Κώστας Κουνουγέρης, Αντιπρόεδρος Α’ του INSB Class
Ο INSB Class πέραν των άλλων, παρέχει υπηρεσίες στον τομέα επιθεωρήσεων και πιστοποίησης επαγγελματικών σκαφών και σκαφών αναψυχής. « Έχουμε δραστηριοποιηθεί τα τελευταία πέντε χρόνια με τα σκάφη υπό ελληνική σημαία και έχουμε  ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Επίσης, έχουμε ρίξει σημαντικό βάρος στα σκάφη με ξένη σημαία όπου έχουμε και εκεί αρκετές εξουσιοδοτήσεις.» Τονίζει από την πλευρά του ο Νίκος Γιαννακόπουλος, επιθεωρητής του INSB.

«Έχουμε εκπονήσει και έχουμε θέσει σε εφαρμογή κανονισμούς τα τελευταία δυο χρόνια τόσο για την κατάταξη των επαγγελματικών σκαφών όσο και για την κατάταξη σκαφών αναψυχής και έχουμε σκοπό να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο στην διεθνή αγορά του Γιώτινγ. Αναμένεται φέτος να πάρουμε εξουσιοδοτήσεις και από άλλες σημαίες κυρίαρχες στο χώρο του γιώτινκγ.» Συμπληρώνει ο κ Ευσταθίου.

Σημαντική είναι η παρουσία του INSB Class σε όλες τις περιοχές που υπάρχει δραστηριότητα του Γιώτινγκ. Εκτός από τον Πειραιά, έχει γραφεία στη Φλόριντα των ΗΠΑ, στη Βρετανία, το Βέλγιο, το Μαυροβούνιο, την Κροατία, την Ιταλία, την Ουκρανία και την Τουρκία.

Σχετικά με τη διαδικασία της επιθεώρησης και πιστοποίησης, ο κ Ευσταθίου τονίζει πως γίνεται αυστηρά σύμφωνα με τους διεθνής κανονισμούς, γιατί όπως αναφέρει, είναι μια ανταγωνιστική αγορά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. «Συμβαδίζουμε σύμφωνα με τις διεθνής απαιτήσεις γιατί όπως θα γνωρίζεται, τα επαγγελματικά σκάφη υπόκεινται στον έλεγχο των Λιμενικών Αρχών στις οποίες θέλουμε να καταδείξουμε τα υψηλά στάνταρ μας.»

Ο INSB Class Θα είναι παρόν σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις όπως στο σαλόνι για τα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής στο Ναύπλιο, όπου είναι και χορηγός και συμμετέχει για τέτταρτη φορά, αλλά και στην μεγάλη ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων.

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn