Δημοσίευση: 15 / 4 / 2018
Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα από τα καθιερωμένα Γεύματα Εργασίας
Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα από τα καθιερωμένα Γεύματα Εργασίας στα οποία και αναλύονται θέματα της επικαιρότητας, αυτή την φορά με επίτιμους καλεσμένους ομιλητές, διακεκριμένους Προέδρους τεσσάρων Διεθνών Οργανισμών της Παγκόσμιας Ναυτιλίας.

Τους κυρίους Παναγιώτη Λασκαρίδη, Πρόεδρο της ECSA, Αναστάσιο Παπαγιαννόπουλο, Πρόεδρο της BIMCO, Ιωάννη Πλατσιδάκη, Πρόεδρο της INTERCARGO και Νικόλαο Τσάκο, Πρόεδρο της INTERTANKO.

Τα Μέλη είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στους διακεκριμένους ομιλητές και να εμβαθύνουν στα θέματά τους, προκαλώντας συζητήσεις που διήρκεσαν μέχρι το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, παρακαλώ καλέστε τον κ.Ευριπίδη Σαλαπασίδη, Διευθυντή της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, στο τηλ: 210 42 93 606, & email: [email protected]

 

Η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κα Ειρήνη Στ. Νταϊφά κατά την βράβευση των 4 Διακεκριμένων Προέδρων μετά το γεύμα εργασίας. Από αριστερά ο κος Νικόλαος Τσάκος, ο κος Αναστάσιος Παπαγιαννόπουλος, ο κος Παναγιώτης Λασκαρίδης, & ο κος Ιωάννης Πλατσιδάκης.

Παναγιώτης Λασκαρίδης
Αναστάσιος Παπαγιαννόπουλος
Ιωάννης Πλατσιδάκης
& Νικόλαος Τσάκος
Η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κα Ειρήνη Στ. Νταϊφά με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Παναγιώτη Κουρουμπλή, και τον κύριο Γεώργιο Τσαβλίρη
Η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κα Ειρήνη Στ. Νταϊφά Με τον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο

 

Γενική άποψη του χώρου της ομιλίας του γεύματος εργασίας στο εστιατόριο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά Αίθουσα: «Σταύρος Α. Νταϊφάς»

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn