Δημοσίευση: 15 / 4 / 2018
Hyundai Merchant Marine: Παρήγγειλε είκοσι νέα πλοία
Σε παραγγελία 12 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, χωρητικότητας 20.000 TEUs έκαστο και 8 πλοίων, χωρητικότητας 14.000 TEUs έκαστο προχώρησε η νοτιοκορεάτικη εταιρεία Hyundai Merchant Marine (HMM) σύμφωνα με σχετική της ανακοίνωση.

Τα νέα c πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων  πρόκειται να εκτελούν θαλάσσιες μεταφορές στις διαδρομές Ασίας- Βόρειας Ευρώπης και Ασίας- Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ ενώ, όπως ανακοινώθηκε, θα  είναι συμμορφωμένα με τους διεθνείς περιβαλλοντικούς κανονισμούς για καύσιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο.

« Αυτό σημαίνει ότι  Γ τα νέα πλοία της HMM θα είναι εφοδιασμένα είτε με σύστημα scrubber είτε θα καταναλώνουν LNG ως καύσιμο» αναφέρθηκε από διεθνείς ναυλομεσιτικούς κύκλους.

Μέσα από τις νέες ναυπηγήσεις η HMM στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της παγκοσμίως, καθώς και στην απόκτηση οικονομιών κλίμακας.

Να σημειωθεί ότι η  απόφαση της νοτιοκορεάτικης εταιρείας να ανανεώσει τον στόλο της εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής της Ν. Κορέας προς ενίσχυση της ναυπηγικής και της ναυτιλιακής της βιομηχανίας, καθώς η HMM αποτελεί το νοτιοκορεάτικο θαλάσσιο μεταφορέα.

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn