Δημοσίευση: 29 / 1 / 2018
ΕΕΝΜΑ Απονομή Υποτροφιών 2018
Στις 26/01/2018 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της ΕΕΝΜΑ, πραγματοποιήθηκε η απονομή των υποτροφιών του «Προγράμματος Υποτροφιών ΕΕΝΜΑ» για το έτος 2017-2018.

To πρόγραμμα φέτος  αποτελούνταν απο οκτώ υποτροφίες συνολικά και στόχο έχει την ενίσχυση της ναυτιλιακής εκπαίδευσης, μέσω της υποστήριξης φοιτητών και φοιτητριών που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους.

Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει την μεταπτυχιακή υποτροφία  «Σπύρου Αλεξανδράτου» στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου της Ένωσης, την υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών “Bureau Veritas”, την υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, τις  υποτροφίες σεμιναριακής εκπαίδευσης  Rina Academy, την υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping» σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών,» και την υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University of Greenwich «MSc Marine Engineering Management» σε συνεργασία με το New York College.

 

IMG_3642

 Ο Γενικός Γραμματέας ΕΕΝΜΑ κ. Γ.Αλεξανδράτος απονείμει την υποτροφία «Σπύρου Αλεξανδράτου» στη κα Όλγα Σιδέρη

IMG_3718

Η κα Π. Παλαιολόγου απο τον Bureau Veritas και ο Α” Αντιπρόεδρος EENMA κ. Β. Τερζής απονείμουν στον κ. Σπέντζο Χρήστο την υποτροφία «Bureau Veritas»

IMG_3762

O κ.Σ.Ζολώτας απο τον Rina και  ο Β” Αντιπρόεδρος EENMA κ. Γ.Σουραβλάς  απονείμουν την 1η υποτροφία RINA seminar στη κα Σερμετάκη

IMG_3787

Η κ.Καστελλάνου παραλαμβάνει την 2η  υποτροφία «Rina Seminars» απο τον κ. Σ. Χατζηνικολάου απο το Rina και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ.Ταπεινό.

IMG_3851

Το μέλος Δ.Σ κ. Σ. Τσαλαμανιός απονείμει την υποτροφία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου στη κα Βώσσου Δέσποινα

IMG_3864

Ο κ. Μ. Μπουγιούκας απο το BCA και το μέλος του Δ.Σ. Δρ, Ν.Λιάπης απονείμουν την υποτροφία «MSc in Shipping» στο κ. Κ.Μαρκογιάννη

IMG_3949

Ο κ. N.Θεμέλαρος απο το New York College και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ. Σπυριδάκης απονείμουν την υποτροφία «MSc Marine Engineering Management» στη κα Κ.Παπανικολάου

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn