Δημοσίευση: 13 / 11 / 2017
Euroseas: Σημαντική αύξηση εσόδων
Έσοδα ύψους 11,1 εκατ. δολ ανακοίνωσε για το γ 3μηνο του 2017 η εισηγμένη στον Nasdaq ναυτιλιακή εταιρεία η Euroseas ,συμφερόντων της οικογένειας Πίττα, έναντι εσόδων 7,2 εκατ. δολ το γ 3μηνο του 2016 .

Ειδικότερα, στο 9μηνο του 2017 τα έσοδα αυξήθηκαν επίσης στα 29,4 εκατ. δολ έναντι 21,1 εκατ. δολ το 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου του 2016, ενώ οι ζημίες σημειώθηκαν στα 8 εκατ. δολ έναντι 26,5 εκατ δολ. ένα χρόνο πριν. εκατ. δολ

Σε δηλώσεις του ο Αριστείδης Πίττας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε ότι τόσο ο τομέας των λοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων όσο και του χύδην ξηρού φορτίου παραμένουν σε ικανοποιητικά επίπεδα και εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον.
« Οι παραγγελίες νεότευκτων πλοίων εξακολουθούν να είναι υποτονικές ενώ η ζήτηση εμφανίζει σημάδια βελτίωσης αφού για πρώτη φορά διακρίνεται μια τάση ανάκαμψης των οικονομιών σε παγκόσμιο επίπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία Euroseas προσφάτως απέκτησε το 100% της εταιρείας Euromar και των έλεγχο πέντε πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ενώ σήμερα ελέγχει στόλο 18 πλοίων εκ των οποίων : τα 11 είναι πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και τα επτά είναι πλοία ( το ένα βρίσκεται υπό ναυπήγηση) μεταφοράς ξηρού φορτίου.

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn