Δημοσίευση: 12 / 6 / 2019
Ανανεώθηκε και τέθηκε σε ισχύ η νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στη Ναυτιλία
Η Σ.Σ.Ε υπογράφτηκε, από τον ΠΑΣΕΝΤ για λογαριασμό των εργαζομένων και ΣΕΕΝ εκ μέρους των εργοδοτών, είναι διετής, ισχυει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 και κυρήχθηκε Υποχρεωτική με απόφαση του ΑΣΕ.

Ο στόχος του σωματείου μας, να υπογραφεί και να σταθεροποιηθεί η λειτουργία της Σ.Σ.Ε στη ναυτιλία, να εξασφαλιστεί αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων και να αποκατασταθούν
διάφορα πεδία της , έχει στεφτεί με απόλυτη επιτυχία.

Η Σ.Σ.Ε της Ναυτιλίας, είναι μια ισχυρή και δυναμική Σύμβαση Εργασίας που καλύπτει όλους τους εργαζόμενους του κλάδου της Ναυτιλίας, υπερισχύει ως γνωστό και σε περίπτωση συρροής άλλων Σ.Σ.Ε και εχει γίνει σημείο αναφοράς για τους εργαζόμενους γενικότερα.

Καθήκον όλων μας, τόσο του σωματείου, όσο και των ίδιων των εργαζομένων, είναι η επαγρύπνιση για την πλήρη και ορθή εφαρμογή της.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε σταθερή επαφή με το σωματείο, να ενημερώνουν άμεσα για κάθε παραβίαση ή αποφυγή της πλήρους επφαρμογής της, καθώς και για κάθε εργασιακό πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Ο ΠΑΣΕΝΤ θα συνεχίζει να παλεύει, για να μην υπάρχει κανένας εργαζόμενος χωρίς Σ.Σ.Ε, για την πλήρη εφαρμογή της παντού, για να μην υπάρχει κανένας εργαζόμενος χωρίς
Σ.Σ.Ε, για την πλήρη εφαρμογή της παντού, για τη προώθηση και διεκδίκηση των νέων αναγκών και αιτημάτων των εργαζομένων.

pasenet.gr

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn