Δημοσίευση: 12 / 4 / 2019
GasLog: Ξεκινάει σημαντική συνεργασία με την Ιαπωνική LMT
Συμφωνία η οποία προβλέπει τη ναύλωση ενός πλοίου της εταιρείας GasLog από την LNG Marine Transport Limited (LMT), εταιρεία της ιαπωνικής JERA για περίοδο 12 ετώ υπογράφηκε , προσφάτως, ανάμεσα στις δυο εταιρείες.απωνία,lng,Jera,

Η συμφωνία ναύλωσης αναμένεται να τεθεί σε ισχύ τον Απρίλιο του 2020 μόλις το πλοίο παραδοθεί στην GasLog, καθώς στην παρούσα φάση βρίσκεται υπό ναυπήγηση στην Samsung Heavy Industries.

Το νέο πλοίο της GasLog θα έχει χωρητικότητα 180.000 κ.μ., ενώ θα διαθέτει σύστημα πρόωσης πρόωσης με κύρια μηχανή που χρησιμοποιεί δυο είδη καυσίμου (dual fuel) και στην οποία κατά τη λειτουργία με αέριο, αυτό εισάγεται σε χαμηλή πίεση.

« Η GasLog αποτελεί μία από τις πρώτες μη ιαπωνικές εταιρείες μεταφοράς LNG που εξασφαλίζει μακροχρόνια συμφωνία ναύλωσης με την JERA, συμβάλλοντας στην ικανοποίηση των αναγκών της Ιαπωνίας για LNG» δήλωσε ο CEO της GasLog, κ. Paul Wogan

Να σημειωθεί ότι η Ιαπωνία αποτελεί τον μεγαλύτερο αγοραστή LNG παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια του 2018 οι εισαγωγές της χώρας σε LNG ξεπέρασαν τους 80 εκατ. τόνους.

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn